Mikä on uutiskirje? Johdantokurssi Mailchimpiin

24,00 

Kurssin videoluennoilla käsitellään uutiskirjetyökalujen hyödyllisyyttä, Mailchimpin maksuttomuutta sekä vaihtoehtoja Mailchimpille.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mikä on UUTISKIRJE?

Miksi tarvitaan työkalu uutiskirjeiden lähettämiseen?

Ehkä tiedätkin jo, että sähköpostimarkkinointi sekä uutiskirjeiden lähettäminen ovat yrityksille hyvin tärkeitä konsteja tavoittaa asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat. Tai kenties vastaat jonkin yhdistyksen jäsenrekisteristä ja tiedät, että sähköpostitse jäsenet tavoittaa edullisesti (tai ilmaiseksi!) ja nopeasti. Jos aihe kiinnostaa ja haluat ymmärtää perusteet ennen toimeen ryhtymistä, opit ne tällä kurssilla!

Tällä lyhyellä johdantokurssilla käsittelemme uutiskirjetyökalun hyödyllisyyteen liittyviä asioita. Opit perustelut sille, miksi maksuton Mailchimp on mainio työkalu uutiskirjeiden (ja jäsenkirjeiden jne) lähettämiseen. Käymme läpi Mailchimpin maksuttomuuden rajat sekä myös vaihtoehdot Mailchimpin käytölle.

 

Suomenkielinen Mailchimpin johdantokurssi sinulle, jolle aihe ei ole vielä tuttu

 

Johdantokurssi koostuu kolmesta videosta, joita voit seurata omaan tahtiisi ja palata halutessasi niihin takaisin. Videoiden pituus on yhteensä alle 30 minuuttia, joten voit huoletta katsella videoita kiireisemmälläkin aikataululla.

Johdantokurssi sopii sinulle, joka et aiemmin ole käyttänyt työkaluja laajempiin postituksiin ja haluat pohtia, olisiko Mailchimp sinun tarpeisiisi sopiva työkalu. Kaikki Mailchimp-kurssimme ovat täysin suomenkielisiä ja niissä käydään Mailchimpin englanninkieliset termit läpi niin, että ne tulevat tutuiksi. 

Voit tutustua uutiskirjeeseen markkinoinnin kannalta myös Oppilan blogikirjoituksessa ja tilata oman oppaasi, jos et sitä vielä ole tehnyt!

Pin It on Pinterest

Share This