Ensimmäinen verkkokurssisi New Zenlerissä

129,00 

Opi ripeästi New Zenler -verkkokurssialustan olennaiset ominaisuudet ja rakenna ensimmäinen kurssisi nopeasti myyntiin.

Tuotetunnus (SKU): 0911000028 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ensimmäinen verkkokurssisi New Zenlerissä voi olla totta jo ihan pian!

New Zenler -verkkokurssialusta nopeasti ja tehokkaasti haltuun!

Suuren suosion saavuttanut kohtuuhintainen verkkokurssialusta New Zenler on helppo ja nopea ottaa haltuun, mutta jokaisen uuden työkalun opettelemisessa on omat kiemuransa. Jos haluat oppia nopeasti ottamaan alustan haltuun, tule Oppilan tehokkaalle verkkokurssille. Kouluttajanasi toimii KTM Taina Norha, joka toimii Oppila Oy:n kouluttajana, ja joka on rakentanut useita verkkokursseja New Zenler alustalle syksyn 2019 jälkeen. 

Mitä kurssilta löytyy?

Perehdymme sivuston perusasetuksiin, sivujen rakentamiseen sekä verkkokurssin rakentamiseen. Opit tekemään myyntisivun, muokkaamaan kassasivun sekä tekemään sisältöä kurssille todella helposti.

Paljonko tarvitset aikaa? Kurssilla on lyhyitä videoita, joilla näytetään ruudulta, miten asetukset tulee täydentää ja miten sivuja rakennetaan. Aikaa kuluu muutama tunti, jotta saat oman alustasi oman näköiseksi. Voit tietysti käyttää aikaa myynti- ja kurssisivujen rakentamiseen ihan loputtomiin (ah, niiden hiominen on hauskaakin!), mutta voit myös edetä nopeasti ja yksinkertaisesti.

Mikä on New Zenler?

New Zenler on jo vuosia markkinoilla ollut kurssialusta, joka lähti urakalla uusiutumaan vuonna 2019. Se on edelleen beta-vaiheessa ja pääset asiakkaaksi todella edullisesti. Lue lisää tämän kurssin myyntisivulta Oppilan New Zenler -kurssialustalla. Oppila Oy on siirtynyt New Zenlerin käyttöön asteittain vuoden 2020 aikana.

Tämä kurssi puoleen hintaan? Eli -50%?

Jos olet tehnyt tilisi New Zenleriin Oppilan kumppanilinkin kautta, saat tämän kurssin puoleen hintaan. Käytä silloin alekoodia ZENLER. Löydät Oppilan kumppanilinkin tämän sivun alalaidasta. Huom! Jos teet tilin New Zenleriin nyt, ei alennus ennätä saman tien päivittyä. Ota siinä tapauksessa meihin yhteyttä niin päivitämme alennuskoodin myös sinulle voimaan.

HUOM! Verkkokurssi on käytössäsi niin kauan kuin se on vielä ajankohtainen. Huomaa, että New Zenler lisää jatkuvasti uusia toiminnallisuuksia palveluunsa emmekä takaa, että kaikki ne käsiteltäisiin tällä peruskurssilla. Kurssi keskittyy siihen, että saat oman verkkokurssisi nopeasti myyntiin ja opit kaikki perusasiat.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.