Oppilan kurssikauppa

Oppilan verkkokurssikauppa

Opiskele helposti ja tehokkaasti. Koska tahansa ja missä tahansa.

Oppilan verkkokurssikaupasta löytyvien verkkokurssien ja e-kirjojen avulla opit uusia taitoja ja ylläpidät ammattitaitoasi. Verkkokurssi on moderni, tehokas ja suosittu tapa oppia! 

Opiskele missä ja milloin vain! Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän sekä internet-yhteyden videoiden katsomiseen. Jos opiskelet muiden ihmisten ympäröimänä, kuulokkeet voivat helpottaa opintoihin keskittymistä. Verkkokurssi antaa sinulle mahdollisuuden opiskella oman aikataulusi mukaan. Keskity, keskeytä, palaa takaisin ja kertaa – niin monta kertaa kuin haluat!

Kursseille voit ilmoittautua heti. Maksaa voit sivun oikeassa laidassa näkyvillä suosituimmilla ja luotettavilla kotimaisilla maksutavoilla. Saat sähköpostiisi kirjanpitokelpoisen kuitin erittelyineen. Muistathan, että yrittäjälle ammattitaitoa lisäävät kurssit ovat verovähennyskelpoisia.  Saat sähköpostiisi tiedot siitä, mistä löydät kurssimateriaalin. Tilatessasi luot itsellesi salasanan, käyttäjätunnuksen löydät vahvistussähköpostistasi. Verkkokurssien ja e-kirjojen toimitusehdot löydät täältä. Mikäli haluat lisätietoja tai törmäät ongelmiin, ota yhteyttä! 

 

Mailchimp-kurssit

Täältä löydät Mailchimp-minikurssit

Instagram-valmennus

Täältä löydät Instagram-etäopetusta sekä jatkossa myös kursseja ja oppaita

Wordpress-opetus

Täältä löydät WordPress-etäopetusta

Muut tuotteet, kurssit, verkkoluennot ja luokkaopetus

Opiskele helposti ja tehokkaasti. Koska tahansa ja missä tahansa.

Wordpress-kurssit

WordPress-kursseillemme voit osallistua vaikka yksityisopetuksena tai verkkoluennolla omalta koneeltasi tai voit ilmoittautua Turussa järjestettäviin koulutuksiin.

Pin It on Pinterest