Oppilan kurssikauppa

Oppilan kurssikauppa

Opiskele helposti ja tehokkaasti. Koska tahansa ja missä tahansa.

Oppilan kurssikaupasta löytyvien verkkokurssien ja e-kirjojen avulla opit uusia taitoja ja ylläpidät ammattitaitoasi. Verkkokurssi on moderni, tehokas ja suosittu tapa oppia! 

Opiskele missä ja milloin vain! Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän sekä internet-yhteyden videoiden katsomiseen. Jos opiskelet muiden ihmisten ympäröimänä, kuulokkeet voivat helpottaa opintoihin keskittymistä. Verkkokurssi antaa sinulle mahdollisuuden opiskella oman aikataulusi mukaan. Keskity, keskeytä, palaa takaisin ja kertaa – niin monta kertaa kuin haluat!

Kursseille voit ilmoittautua heti ja pääset opiskelemaan heti maksettuasi. Maksaa voit sivun oikeassa laidassa näkyvillä suosituimmilla ja luotettavilla kotimaisilla maksutavoilla. Saat sähköpostiisi kirjanpitokelpoisen kuitin erittelyineen. Muistathan, että yrittäjälle ammattitaitoa lisäävät kurssit ovat verovähennyskelpoisia.  Saat sähköpostiisi tiedot siitä, mistä löydät kurssimateriaalin. Tilatessasi luot itsellesi salasanan, käyttäjätunnuksen löydät vahvistussähköpostistasi. Verkkokurssien ja e-kirjojen toimitusehdot löydät täältä. Mikäli haluat lisätietoja tai törmäät ongelmiin, ota yhteyttä! 

HUOM! Jos haluat tilata verkkokurssin yrityksen nimiin ja kurssin opiskelija on eri kuin tilaaja, käytä mieluiten tilauksessa kurssin varsinaisen opiskelijan sähköpostiosoitetta. Tällöin hän saa automaattisesti pääsyn kurssille. Mikäli haluat tilauksen jälkeen vaihtaa kurssin toisen opiskelijan nimiin – eikä opiskelua ole vielä aloitettu – ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Muista, että yhdellä kurssilisenssillä saa opiskella vain yksi henkilö.

 

Mailchimp-kurssit

Täältä löydät Mailchimp-verkkokurssit ja -valmennuksen

Instagram-valmennus

Täältä löydät Instagram-etäopetusta sekä jatkossa myös kursseja ja oppaita

Wordpress-opetus

Täältä löydät WordPress-etäopetusta

Muut tuotteet, kurssit, verkkoluennot ja luokkaopetus

Opiskele helposti ja tehokkaasti. Koska tahansa ja missä tahansa.

Wordpress-kurssit

WordPress-kursseillemme voit osallistua vaikka yksityisopetuksena tai verkkoluennolla omalta koneeltasi tai voit ilmoittautua Turussa järjestettäviin koulutuksiin.

Mailchimp-tehokurssi vasta-alkajille vielä vanhaan hintaan 89 euroa! Kurkkaa kurssikauppaan! Piilota tämä ilmoitus

Pin It on Pinterest