Oppilan kurssikauppa

Oppilan kurssikaupasta löydät digimarkkinoinnin etävalmennusta ja verkkokursseja. 

  • ChatGPT- ja tekoälykoulutukset
  • Mailchimp-koulutus ja Mailchimp-verkkokurssi
  • WordPress-koulutus
  • Sitouta Instagramissa e-kirja
  • Oppilan oppitunnit ovat napakoita ja tehokkaita etäluentoja ajankohtaisista digimarkkinoinnin aiheista
  • Kysy myös lähivalmennusta Turussa sekä koulutusta omissa tiloissasi! 

ChatGPT-kurssi ja tekoälyluennot – Räätälöidyt tekoälykoulutukset löydät TÄÄLTÄ

Täältä löydät Mailchimp-verkkokurssit ja -valmennuksen. Räätälöidyt koulutukset järjestämme juuri toiveittesi mukaan. Lue niistä lisää tästä.


Kun haluat oppia käyttämään Instagramia tavoitteellisesti, tutustu koulutuksiimme ja muihin tuotteisiin!


Muokattavat Canva-pohjat

Muut koulutukset ja tuotteet


Oppilan kurssikaupan maksutavat

Miten opiskelen verkkokurssilla tai verkkovalmennuksessa?

Oppilan kurssikaupasta löytyvien verkkokurssien ja e-kirjojen avulla opit uusia taitoja ja ylläpidät ammattitaitoasi. Verkkokurssi on moderni, tehokas ja suosittu tapa oppia! 

Opiskele missä ja milloin vain! Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän sekä internet-yhteyden videoiden katsomiseen. Jos opiskelet muiden ihmisten ympäröimänä, kuulokkeet voivat helpottaa opintoihin keskittymistä. Verkkokurssi antaa sinulle mahdollisuuden opiskella oman aikataulusi mukaan. Keskity, keskeytä, palaa takaisin ja kertaa – niin monta kertaa kuin haluat!

Kursseille voit ilmoittautua heti ja pääset opiskelemaan heti maksettuasi tai kun Oppilan Oppitunti -etäluento pidetään. Maksaa voit tällä sivulla näkyvillä suosituimmilla ja luotettavilla kotimaisilla maksutavoilla. Saat sähköpostiisi kirjanpitokelpoisen kuitin erittelyineen. Muistathan, että yrittäjälle ammattitaitoa lisäävät kurssit ovat verovähennyskelpoisia.  Saat sähköpostiisi tiedot siitä, mistä löydät kurssimateriaalin. Tilatessasi luot itsellesi salasanan, käyttäjätunnuksen löydät vahvistussähköpostistasi. Verkkokurssien ja e-kirjojen toimitusehdot löydät täältä. Mikäli haluat lisätietoja tai törmäät ongelmiin, ota yhteyttä! 

HUOM! Jos haluat tilata verkkokurssin yrityksen nimiin ja kurssin opiskelija on eri kuin tilaaja, käytä mieluiten tilauksessa kurssin varsinaisen opiskelijan sähköpostiosoitetta. Tällöin hän saa automaattisesti pääsyn kurssille. Mikäli haluat tilauksen jälkeen vaihtaa kurssin toisen opiskelijan nimiin – eikä opiskelua ole vielä aloitettu – ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Muista, että yhdellä kurssilisenssillä saa opiskella vain yksi henkilö.

WordPress-kursseillemme voit osallistua vaikka yksityisopetuksena tai verkkoluennolla omalta koneeltasi tai voimme järjestää WordPress-koulutuksen omissa tiloissanne Turussa.

Järjestämme räätälöityä Mailchimp-koulutusta yrityksille ja yhdistyksille. Lue lisää vaihtoehdoista! Mailchimpin oppiminen onnistuu etäkoulutuksena tai lähikoulutuksena tiloissanne. 

Lue palautteita Oppilan koulutuksista ja valmennuksista!