Kun tarvitset henkilökohtaista apua, varaa aika nopeasti Oppilan ajanvarauksesta!

 

Tarjolla on PUHELINAPUA sekä RUUTUAPUA. Puhelimessa voimme jutella nopeasta ongelmasta, joka ei vaadi ruudun katsomista. Saat apua digimarkkinoinnin pohdintoihisi. Ruudun äärellä pääset näkemään lähes kädestä pitäen, miten digimarkkinoinnin palveluita käytetään. Voit myös halutessasi jakaa oman ruutusi näkymän kouluttajalla ja halutessasi saat myös tallenteen valmennuksesta. Varaa aika heti ja saat nopean avun ongelmiisi!

Ajanvarauksen voit tehdä aikaisintaan 3 vuorokauden päähän ja kalenterista näet tämänhetkiset vapaat ajat kahden viikon sisällä. Etsi toivomasi aihealue ja varauksen pituus. Valitse haluamasi aika kalenterista ja seuraa ohjeita. Maksaa voit tutuilla, kotimaisilla maksutavoilla. Saat sähköpostilla vahvistuksen ja tarkemmat ohjeet.

 

Puhelinapua saat matkapuhelimessa tai halutessasi skype-puhelussa.

Jos haluat, että sinä soitat meille, kerro siitä varauksen lisätiedoissa. Ruutuapuun käytetään Oppilan etäkoulutusyhteyksiä. Tarvitset tietokoneen, tasaisen nettiyhteyden ja mielellään mikrofonin.

 

 

TARVITSETKO APUA UUTISKIRJEIDEN KANSSA?

 

Mailchimp, uutiskirjetyökalun valinta, uutiskirjepohja…. Mikään ongelma ei ole liian pieni tai suuri! 

TUOTTAAKO INSTAGRAM ONGELMIA?

 

Instagramin asetukset, tavoitteellinen markkinointi Instagramin avulla, miten viilaan Instagramin BIOn kuntoon, entä miten toimii Instagram-julkaisujen ajastaminen? Varaa riittävästi aikaa ja tee ajanvaraus Oppilan ajanvarauksessa.

HALUATKO PEREHTYÄ CANVAAN?

 

Maksuton Canva vai Canva Pro? Miten löydä oikeat kuvakoot eri somekanaviin? Miten lataan omia kuvia? Varaa aika ja käydään läpi Canva-ongelmasi.

DIGISPARRAUS DIGIONGELMIISI

 

Digimarkkinoinnin perusongelmiin saat apua Oppilan digisparrauksesta. Mikä on liidimagneetti ja miten sinä voit tehdä sellaisen? Minkälainen mikrofoni sopii aloittelijalle videoiden tekemiseen? Minkälaisia verkkokauppa-alustoja onkaan olemassa? Varaa aika ja käydään ongelmasi läpi.

Oppilan ruutuapu

 

Tarvitsetko apua ruudun välityksellä?

Haluatko nähdä ruudulla, miten jokin asetus tehdään tai missä järjestyksessä sinun kuuluu digimarkkinoinnin työkalussa napsautella hiirellä?

Ruutuapu tarkoittaa sitä, että näet Oppilan Tainan ruudun, kun hän näyttää sinulle miten sinua kiinnostava työkalu toimii tai miten jokin sinun ongelmasi ratkaistaan. Puhumme tietokoneen välityksellä, joten tarvitset mikrofonin (vaihtoehtoisesti voimme jutella puhelimessa ja katsella ruutua, mutta ole siinä tapauksessa ajoissa yhteydessä vastaamalla saamaasi ohjesähköpostiin). 

Valitse yllä olevista tuotteista itsellesi sopivin varauksen pituus, valitse listasta sopivin aihealue ja etsi kalenterista sinulle sopiva vapaa ajankohta ja täyttele tarvittavat kohdat lomakkeissa. Kun olet maksanut tuotteen Oppilan kurssikaupassa, saat muutaman vahvistusviestin sekä tarkat ohjeet.  

Voit halutessasi lähettää sähköpostilla tilauksen tehtyäsi tarkennusta aihepiiriin.

Ajanvarausten saatavuus riippuu Oppilan Tainan muista koulutuksista ja valmennuksista ja ajanvarauskalenterissa aikaisimmat ajankohdat ovat 3 vuorokauden päässä. Mikäli tarvitset akuuttia apua, ole ystävällisesti yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta ja kysy mahdollisuutta nopeampaan ajanvaraukseen.

Ehdot: Saat sähköpostilla tarkemmat ohjeet ja sinun tulee viimeistään 48 tuntia ennen sovittua ajankohtaa lähettää sähköpostilla tai sovitulla menetelmällä tarkemmat toiveet valmennuksen sisällöstä, jotta voin valmistautua. Testaa laitteistosi (mikrofoni, nettiyhteys) ajoissa. Käytä mieluiten Chromea selaimena, mutta myös Firefox ja Edge käyvät (valitettavasti ei Safari, jos haluat jakaa omaa ruutuasi). Ole tietokoneen ääärellä sovittuna ajankohtana. Ajanvaraus päättyy sovittuna ajankohtana riippumatta siitä, ennätitkö mukaan oikeaan aikaan. Ajanvaraukset ovat sitovia, mutta voit pyytää ajanvarauksen siirtoa vielä 24h ennen sovittua ajankohtaa, siirrämme sen maksutta toiseen ajankohtaan. Mikäli ajanvarausta joudutaan siirtämään Oppila Oy:stä johtuvista syistä, annamme sinulle hyvityksenä 50% lisää aikaa (eli alunperin 30 minuutin ajanvarauksesta tulee 45 minuutin pituinen). 

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiin vielä tarkemmat tiedot ja muistutuksen vuorokautta aiemmin.

 

SOPIIKO PUHELINKONSULTOINTI PAREMMIN?

Varaa puhelinaika ja ilmoita numerosi tai skype-tunnuksesi. Ole ajoissa luurisi äärellä! Jos haluat itse soittaa, ilmoita siitä ajanvarausta tehdessäsi ja saat paluupostissa numeron, johon voit ajanvarauksen hetkellä soittaa. 

 

EN TIEDÄ PALJONKO ONGELMANI VIE AIKAA? TAI EN TIEDÄ, MIHIN OSASTOON ONGELMANI KUULUU.

Ei hätää! Nämä luokitukset on tehty vain helpottamaan ideoiden haarukointia. Tärkeintä on valita sopivan pituinen aika ja väline (ruutu tai puhelin). Jos haluat etukäteen kysyä, paljonko aikaa tarvitaan ongelmasi ratkaisuun, niin ota ihmeessä yhteyttä joko lomakkeellamme tai lähettämällä whatsappia numeroon 04578759950. Vastaamme pääosin arkisin. 

Pin It on Pinterest