Oppilan ruutuapu

Kalenteriajanvaraus on suljettu tilapäisesti.

Mikäli tarvitset apua, ota yhteyttä ja etsitään sopiva hetki. Kerro ongelmasi tässä lomakkeella ja kerro myös muutama aikaehdotus.

Ota yhteyttä ajanvarauksen sopimiseksi

Tietojen tallennus*

Evästeet tulee hyväksyä ennen lomakkeen lähettämistä, jotta roskapostin esto toimii ja viestisi lähtee eteenpäin.

Pohditaan yhdessä ruudun äärellä parhaat ratkaisut ongelmaasi. Voimme tavata ruudun läpi Zoomilla, Teamsillä, Meetillä tai Oppilan etäkokousratkaisuilla. Saat halutessasi myös tallenteen tapaamisestamme käyttöösi puolen vuoden ajaksi (lisämaksu 12 euroa + alv). Tapaamisen minimikesto on tunti, hinta 97 euroa + alv 24%. 0

Tarvitsetko apua ruudun välityksellä?

Haluatko nähdä ruudulla, miten jokin asetus tehdään tai missä järjestyksessä sinun kuuluu digimarkkinoinnin työkalussa napsautella hiirellä?

Ruutuapu tarkoittaa sitä, että näet Oppilan Tainan ruudun, kun hän näyttää sinulle miten sinua kiinnostava työkalu toimii tai miten jokin sinun ongelmasi ratkaistaan. Puhumme tietokoneen välityksellä, joten tarvitset mikrofonin (vaihtoehtoisesti voimme jutella puhelimessa ja katsella ruutua, mutta ole siinä tapauksessa ajoissa yhteydessä vastaamalla saamaasi ohjesähköpostiin).

Ehdot: Kun aika on varattu, saat sähköpostilla tarkemmat ohjeet ja sinun tulee viimeistään 48 tuntia ennen sovittua ajankohtaa lähettää sähköpostilla tai sovitulla menetelmällä tarkemmat toiveet valmennuksen sisällöstä, jotta voin valmistautua. Käytämme yleensä Zoomia ja jos se ei ole sinulle entuudestaan tuttu, tutustu siihen täällä. Mikäli haluat tallenteen, on Zoom silloin ainoa valintasi.

Ole tietokoneen ääärellä sovittuna ajankohtana. Ajanvaraus päättyy sovittuna ajankohtana riippumatta siitä, ennätitkö mukaan oikeaan aikaan. Ajanvaraukset ovat sitovia, mutta voit pyytää ajanvarauksen siirtoa vielä 24h ennen sovittua ajankohtaa, siirrämme sen maksutta toiseen ajankohtaan. Mikäli ajanvarausta joudutaan siirtämään Oppila Oy:stä johtuvista syistä, annamme sinulle hyvityksenä 50% lisää aikaa (eli alunperin 30 minuutin ajanvarauksesta tulee 45 minuutin pituinen).

Uusia asiakkaita laskutamme etukäteen ennen ajanvarausta, kanta-asiakkaille lähtee lasku sovitun tapaamisen jälkeen.

EN TIEDÄ PALJONKO ONGELMANI VIE AIKAA?

Ei hätää! Nämä luokitukset on tehty vain helpottamaan ideoiden haarukointia. Tärkeintä on valita sopivan pituinen aika ja väline (ruutu tai puhelin). Jos haluat etukäteen kysyä, paljonko aikaa tarvitaan ongelmasi ratkaisuun, ota yhteyttä ylläolevalla lomakkeella.