Kun tarvitset henkilökohtaista apua, varaa aika nopeasti Oppilan ajanvarauksesta!

Oppilan ruutuapu

Tarjolla on ns. RUUTUAPUA. Saat apua digimarkkinoinnin pohdintoihisi! Ruudun äärellä pääset näkemään lähes kädestä pitäen, miten digimarkkinoinnin palveluita käytetään. Voit myös halutessasi jakaa oman ruutusi näkymän kouluttajalla ja halutessasi saat myös tallenteen valmennuksesta. Varaa aika heti ja saat nopean avun ongelmiisi!

Ajanvarauksen voit tehdä aikaisintaan 2 vuorokauden päähän ja kalenterista näet tämänhetkiset vapaat ajat seuraavan parin viikon sisällä. Valitse haluamasi ajanvarauksen pituus ja siirry kalenteriin ja seuraa ohjeita. Näet vapaat ajankohdat ja maksaa voit tutuilla, kotimaisilla maksutavoilla. Saat sähköpostilla vahvistuksen ja tarkemmat ohjeet.

TARVITSETKO APUA UUTISKIRJEIDEN KANSSA? TUOTTAAKO INSTAGRAM ONGELMIA? HALUATKO PEREHTYÄ CANVAAN? DIGISPARRAUS DIGIONGELMIISI AUTTAA SINUA NOPEASTI!

Mailchimp, uutiskirjetyökalun valinta, uutiskirjepohja, verkkokurssialusta…. Mikään ongelma ei ole liian pieni tai suuri! Instagramin asetukset, tavoitteellinen markkinointi Instagramin avulla, miten viilaan Instagramin BIOn kuntoon, entä miten toimii Instagram-julkaisujen ajastaminen? Maksuton Canva vai Canva Pro? Miten löydä oikeat kuvakoot eri somekanaviin? Miten lataan omia kuvia? Varaa aika ja käydään läpi Canva-ongelmasi.

Digimarkkinoinnin perusongelmiin saat apua Oppilan digisparrauksesta. Mikä on liidimagneetti ja miten sinä voit tehdä sellaisen? Minkälainen mikrofoni sopii aloittelijalle videoiden tekemiseen? Minkälaisia verkkokauppa-alustoja onkaan olemassa? Varaa aika ja käydään ongelmasi läpi.

Valitse ensin haluamasi ajan pituus ja pääset sen jälkeen katsomaan kalenterista vapaita aikoja. Lisäpalveluksi voit halutessasi valita tallenteen (käytössäsi puolen vuoden ajan tapaamisemme jälkeen), johon saat linkin tilaisuuden jälkeen. Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron.

 Varaa riittävästi aikaa ja tee ajanvaraus Oppilan ajanvarauksessa.

Tarvitsetko apua ruudun välityksellä?

Haluatko nähdä ruudulla, miten jokin asetus tehdään tai missä järjestyksessä sinun kuuluu digimarkkinoinnin työkalussa napsautella hiirellä?

Ruutuapu tarkoittaa sitä, että näet Oppilan Tainan ruudun, kun hän näyttää sinulle miten sinua kiinnostava työkalu toimii tai miten jokin sinun ongelmasi ratkaistaan. Puhumme tietokoneen välityksellä, joten tarvitset mikrofonin (vaihtoehtoisesti voimme jutella puhelimessa ja katsella ruutua, mutta ole siinä tapauksessa ajoissa yhteydessä vastaamalla saamaasi ohjesähköpostiin).

Valitse yllä olevista tuotteista itsellesi sopivin varauksen pituus, valitse listasta sopivin aihealue ja etsi kalenterista sinulle sopiva vapaa ajankohta ja täyttele tarvittavat kohdat lomakkeissa. Kun olet maksanut tuotteen Oppilan kurssikaupassa, saat muutaman vahvistusviestin sekä tarkat ohjeet.

Voit halutessasi lähettää sähköpostilla tilauksen tehtyäsi tarkennusta aihepiiriin.

Ajanvarausten saatavuus riippuu Oppilan Tainan muista koulutuksista ja valmennuksista ja ajanvarauskalenterissa aikaisimmat ajankohdat ovat parin vuorokauden päässä. Mikäli tarvitset akuuttia apua, ole ystävällisesti yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta ja kysy mahdollisuutta nopeampaan ajanvaraukseen tai vaikka ilta-aikaan, varhaiseen aamuaikaan tai viikonloppuaikaan.

Ehdot: Saat sähköpostilla tarkemmat ohjeet ja sinun tulee viimeistään 48 tuntia ennen sovittua ajankohtaa lähettää sähköpostilla tai sovitulla menetelmällä tarkemmat toiveet valmennuksen sisällöstä, jotta voin valmistautua. Käytämme yleensä Zoomia ja jos se ei ole sinulle entuudestaan tuttu, tutustu siihen täällä. Mikäli haluat tallenteen, on Zoom silloin ainoa valintasi.

Ole tietokoneen ääärellä sovittuna ajankohtana. Ajanvaraus päättyy sovittuna ajankohtana riippumatta siitä, ennätitkö mukaan oikeaan aikaan. Ajanvaraukset ovat sitovia, mutta voit pyytää ajanvarauksen siirtoa vielä 24h ennen sovittua ajankohtaa, siirrämme sen maksutta toiseen ajankohtaan. Mikäli ajanvarausta joudutaan siirtämään Oppila Oy:stä johtuvista syistä, annamme sinulle hyvityksenä 50% lisää aikaa (eli alunperin 30 minuutin ajanvarauksesta tulee 45 minuutin pituinen).

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiin vielä tarkemmat tiedot.

EN TIEDÄ PALJONKO ONGELMANI VIE AIKAA? TAI EN TIEDÄ, MIHIN OSASTOON ONGELMANI KUULUU.

Ei hätää! Nämä luokitukset on tehty vain helpottamaan ideoiden haarukointia. Tärkeintä on valita sopivan pituinen aika ja väline (ruutu tai puhelin). Jos haluat etukäteen kysyä, paljonko aikaa tarvitaan ongelmasi ratkaisuun, niin ota ihmeessä yhteyttä joko lomakkeellamme tai lähettämällä whatsappia numeroon 0400860442. Vastaamme pääosin arkisin.