Ota yhteyttä 1

Heräsikö kysymyksiä?

Voimmeko olla avuksi?

Haluatko kuulla lisää hakukoneystävällisestä sisällöntuotannosta, tarvitsetko apua tekstien tuottamiseen? Entä kaipaatko apua digimarkkinointiin? Entä kiinnostaisiko yrityksellesi tai sopivalle kuulijaryhmälle räätälöity ajankohtainen puheenvuoro? Vai haluaisitko yrityksellesi oman verkkokurssin tai räätälöidyn Mailchimp-koulutuksen?

Täytä oheinen lomake ja kerro, mitä mieleesi tuli. Palaamme asiaan! Voit myös lähettää Whatsapp-viestin numeroon 0400 860442.

Jos tarvitset apua sisällöntuotannossa eli suomeksi sanottuna kaikenlaisessa kirjoittamisessa, ole ihmeessä yhteydessä! Apua löytyy! Turun alueella voimme istua alas palaveriin, mutta autamme toki minne tahansa tehokkailla etätyökaluilla. Juodaan vaikka kuppi kahvia videopalaverissa ja jutellaan lisää!

Etsitkö verkkokurssiostoksesi kuittia?

Jos ostit kurssisi suoraan kurssialustaltamme korttimaksulla, löydät kirjanpitokelpoisen kuitin kurssialustalta. Kirjaudu sinne sisälle ja mene omaan profiiliisi ja kohtaan Tilini ja sen jälkeen kohtaan Laskutus. Löydät kaikkien kurssialustalta tekemiesi ostojen kuitit.

Jätä yhteydenottosi tällä lomakkeella

Ota yhteyttä!
Syötä tähän www-osoitteesi
Oppilan tietosuojaselosteen löydät täältä https://www.oppila.fi/ota-yhteytta/rekisteriseloste/ ja linkki löytyy myös alempana tällä sivulla.

Saisiko olla vinkkejä uutiskirjeen muodossa? TilaaOppilan uutiskirje ja kaveriksi vielä pelkästään Mailchimpiin keskittynyt erikoisuutiskirjeemme