INNOSTAVAT JA TEHOKKAAT

OPPILAN YRITYS­KOULUTUKSET

Räätälöidyt luennot ja koulutukset kaikenkokoisille yrityksille, järjestöille ja yhdistyksille.

Yrityskoulutukset Oppilasta

Tunnin luento tai päivän workshop – kaikki käy!

Tunnissa voidaan pitää ajankohtaiskatsaus ja pidempi koulutus pureutuu jo syvemmälle. Workshopissa tehdään jo jotain näkyvää.

Tutustu Oppilan yrityskoulutuksiin ja ehdota teille sopivaa kokonaisuutta.

Koulutukset hoituvat esimerkillisesti etänä (300 osallistujaan asti) tai lähikoulutuksena Etelä-Suomessa, miksei kauempanakin.

Mailchimp sertifikaatti Oppila.fi

Mailchimp-koulutukset

Oppilan on Mailchimp PRO Partner ja osaamisemme on syvällistä. Otetaanko kertaus perusominaisuuksista vai pureudutaanko verkkokaupan automaatioihin? Kaikki sopii! Kahden tunnin kertaus on jo tehokas ja kuuden tunnin koulutuksessa päästään jo tekemään hienosti itse.

Smaily logo

Smaily-koulutukset.

Oletko innostunut uudesta uutiskirjetyökalusta, Smailysta? Haluatteko ottaa sen käyttöön kunnon koulutuksen kera? Se onnistuu! Kahden tunnin perehdytys vai päivän workshop, jossa laitetaan kaikki kuntoon?

Varaa tästä vartin maksuton koulutuskartoitus ja jutellaan lisää!

Vartissa jutellaan teidän tarpeistanne ja Oppilan koulutustarjonnasta – ja miten voisimme teitä jatkossa auttaa. Huomaathan, että tämä vartti ei ole tarkoitettu neuvontaan tai digiongelmien ratkaisemiseen.

ChatGPT-koulutukset

Tekoäly­koulu­tukset: ChatGPT teidän organi­saatiol­lenne?

ChatGPT-koulutuksessa käydään läpi, mitä ChatGPT on nyt ja miten siitä saa irti enemmän ja laadukkaasti. Voimme myös pohtia, miten juuri teidän organisaationne saa tekoälystä HETI irti paljon, kannattaako ottaa ChatGPT Plus käyttöön ja mitä muita sovelluksia löytyykään. Istutaanko pariksi tunniksi yhdessä alas?

Entä jotain muuta vielä? Canva-koulutus kenties?

Kysy ihmeessä, jos haluat yrityksellenne, yhdistyksellenne, järjestöllenne tai mihin vain napakan ja tehokkaan koulutuksen jostain viestinnän tai digimarkkinoinnin aihealueesta.

Viisi uutta vinkkiä Canvan käyttöön

Palvelumuotoilun perusteet ja työkalut

Kolmen tunnin workshopissa opitte jo palvelumuotoilun hyödyt, periaatteet sekä perustyökalut. Workshopissa pääsette tekemään oivalluksia!

Tervetuloa Mailchimp-luennolle Oppilaan

Hakukoneystävällisen sisällöntuotannon perusteet

Miten luodaan hakukoneystävällistä sisältöä verkkosivuille? Entä miten hakukoneoptimoidaan videoita? Mitä kaikkea voidaankaan tehdä itse! Älä siis maksa enää ulkopuolisille apureille hakukonenäkyvyydestäsi automaattisesti vaan ota se ainakin ensin itse omiin hyppysiin! Kahden tunnin tai puolen päivän kokonaisuus on jo tehokas!

Ilmaisia videosovelluksia

Somemarkkinoinnin videot haltuun.

Kahden tunnin ajankohtaiskatsauksessa opit kaikki metkut pystyvideoiden maailmaan. Instagramin kelat ja tarinat, Tiktokin pystyvideot, Youtube shorts ja Facebookin videoiden maailma haltuun.

Oppilan yrityskoulutukset 1

Oppila Oy on Luotettava kumppani

Oppila hoitaa tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Tietomme voi tarkistaa Luotettava kumppani -palvelusta.

Taina Norha Oppila Oy

Kouluttajana Oppilan Taina Norha

KTM Taina Norhalla on pitkä kokemus yritysmaailmasta (IBM, Nokia) ja myös yrittäjänä. Oppila Oy on vuonna 2016 perustettu koulutusyritys, jonka kouluttajana Taina Norha tunnetaan. Hänellä on myös ammatillisen opettajan pätevyys.

Oppilan yrityskoulutukset 2

Kysy lisää Oppilan koulutuksista!