Mailchimp-koulutus

 

Oppilan Mailchimp-koulutukset pitkällä kokemuksella

Osallistu Mailchimp-verkkokurssille tai tilaa oma Mailchimp-koulutus yrityksenne väelle.

Oppilan koulutukset voidaan järjestää etäkoulutuksina tehokkailla opetusvälineillämme tai yrityksenne tiloissa lähiopetuksena. 

Tältä sivulta löydät paljon vaihtoehtoja yrityksesi tehokkaan Mailchimp-koulutuksen järjestämiseen.

Haluatko kokeneen kouluttajamme tiloihinne käymään asioita yhdessä läpi?

Vai kaipaatko koulutusta oman työpöydän ääreen, mutta kymmenelle paikkakunnalle ja sadalle käyttäjälle samanaikaisesti? Ei ongelmaa!

Vai haluatko Mailchimp-koulutusta omaan tahtiin verkkokurssilla. Tätäkin saat Oppilasta! 

wordpress yksityisopetus

Yksityisvalmennus

Haluatko oppia Mailchimpin käytön yksilöllisessä valmennuksessa?

Oppilan Mailchimp-valmennuksessa voimme käydä juuri sinua askarruttavat asia läpi etävalmennuksella tai lähivalmennuksena.

Verkkoluennot ja verkkokurssit

Verkkoluennoille voit osallistua mistä tahansa. Luentoja ja oppitunteja järjestetään säännöllisesti ja saat tallenteen katsottavaksesi myös jälkeen päin. Luentoja järjestetään tarpeen mukaan ja räätälöidysti juuri sinun ryhmällesi. Kysy lisää!

Oppilan jatkuvasti saatavilla olevat Mailchimp-verkkokurssit ja muut sähköiset Mailchimp-tuotteet löydät tästä alta.

Mailchimp-koulutus yrityksellesi

Mailchimp-koulutus juuri sinun yrityksellesi tai ryhmällesi voidaan järjestää lähes missä vain Etelä-Suomen alueella. (Miksei muuallakin.) 

Teemme myös tehokasta etäkoulutusta isollekin joukolle, joka sijaitsee monella paikkakunnalla. Kysy ihmeessä lisää!

Miksi Mailchimp? 

Mailchimp on maailman suosituin uutiskirjetyökalu. Sen käyttäminen pienemmässä mittakaavassa on maksutonta, mutta maksullisissa versioissaan se tarjoaa paljon tehokkaita ominaisuuksia. Mailchimpin käyttö onnistuu niin mikroyritykseltä ja bloggaajalta kuin suuremmaltakin organisaatiolta. 

Mailchimp-osaaminen kurssilta vai itse opettelemalla?

Mailchimpin oppimiseen löytyy maailmalta paljon materiaalia ja sen omat ohjesivut ovat hyvin kattavat. Silti niiden läpikäymiseen voit saada kulumaan aikaa rajattomasti. Oppilan opeilla ryhdyt heti tekemään oikeita asioita, opiskelet sitten omassa rauhassa ja omaan tahtiin verkkokurssilla tai tilaat Oppilan koulutuksen omaan organisaatioosi. Tai voit yhdistää nämä kaksi! Lähiopetuksessa saat vahvan startin ja itseopiskelemalla syvennät osaamistasi – tehokkaasti!

Mailchimp-koulutusta pitkällä kokemuksella Oppilasta 

Oppilan Taina Norha on käyttänyt Mailchimpia itse omassa työssään ja asiakastöissä monet vuodet. Kokemusten pohjalta on syntynyt mm. Mailchimp-verkkokurssi vasta-alkajille sekä lähiopetuksessa lukuisia eri kursseja, joissa pk-yrittäjät ovat saaneet alusta alkaen hyvät opit Mailchimpin käyttöön. 

Tarvitseeko yrityksesi Mailchimp-koulutusta

Kysy ihmeessä lisää, sillä räätälöimme koulutuksen mielellämme juuri yrityksenne, yhdistyksenne tai organisaationne tarpeisiin. Voimme kätevästi yhdistää lähi- ja etävalmennusta, saat halutessasi koulutusten tallenteet käyttöösi ja opiskelijoille voidaan tarjota pääsy myös verkkokurssille osana koulutuskokonaisuutta. Jos väkeänne sijaitsee usealla eri paikkakunnalla, tarjoamme käyttöönne tehokkaan etäkoulutusvälineen, jolla voimme kokoontua yhteen ruutujemme äärellä kuvan ja äänen välityksellä. Ja tästäkin saat tallenteen! 

Uutiskirjemarkkinoinnin koulutus

Haluatko oppia tekemään tehokasta ja edullista uutiskirjemarkkinointia? Tai kiinnostaako kenties jokin muu työkalu kuin Mailchimp. Meiltä saat apua oikean työkalun valintaan ja koulutusta myös kirjeiden laatimiseen. Tai voit halutessasi ulkoistaa koko uutiskirjemarkkinoinnin. Jutellaan lisää!

 

Pin It on Pinterest