Mailchimp-koulutus 1
OPI TEHOKKAASTI!

Mailchimp-koulutus

Osallistu Mailchimp-verkkokurssille tai tilaa oma Mailchimp-koulutus yrityksenne väelle.

Opiskele verkossa

Zoom, Meet, BigMarker, Teams – kaikki käyvät! Voit myös opiskella Oppilan verkkokurssilla omaan tahtiin.

Etäkoulutusta

Kaipaatko koulutusta oman työpöydän ääreen, mutta kymmenelle paikkakunnalle ja sadalle käyttäjälle samanaikaisesti? Ei ongelmaa! Vai haluatko verkkokurssilla opiskella omaan tahtiin? Sekin käy!

Mailchimp partner

Oppila Oy on Mailchimp partner ja Oppilan kouluttaja Taina Norha on suorittanut Mailchimp-sertifikaatin. Oppila osallistuu säännöllisesti Mailchimpin kansainväliseen partner-yhteistyöhön.

Oppilan Mailchimp-koulutukset pitkällä kokemuksella

Miksi Mailchimp? 

Mailchimp on maailman suosituin uutiskirjetyökalu. Sen käyttäminen pienemmässä mittakaavassa on maksutonta, mutta maksullisissa versioissaan se tarjoaa paljon tehokkaita ominaisuuksia. Mailchimpin käyttö onnistuu niin mikroyritykseltä ja bloggaajalta kuin suuremmaltakin organisaatiolta. 

Mailchimp-osaaminen kurssilta vai itse opettelemalla?

Mailchimpin oppimiseen löytyy maailmalta paljon materiaalia ja sen omat ohjesivut ovat hyvin kattavat. Silti niiden läpikäymiseen voit saada kulumaan aikaa rajattomasti. Oppilan opeilla ryhdyt heti tekemään oikeita asioita, opiskelet sitten omassa rauhassa ja omaan tahtiin verkkokurssilla tai tilaat Oppilan koulutuksen omaan organisaatioosi. Tai voit yhdistää nämä kaksi! Lähiopetuksessa saat vahvan startin ja itseopiskelemalla syvennät osaamistasi – tehokkaasti!

Mailchimp-koulutusta pitkällä kokemuksella Oppilasta 

Oppilan Taina Norha on käyttänyt Mailchimpia itse omassa työssään ja asiakastöissä monet vuodet. Kokemusten pohjalta on syntynyt mm. Mailchimp-verkkokurssi vasta-alkajille sekä lähiopetuksessa lukuisia eri kursseja, joissa pk-yrittäjät ovat saaneet alusta alkaen hyvät opit Mailchimpin käyttöön. Oppila on Mailchimp partner ja Taina on suorittanut Mailchimpin sertifikaatin osoituksena Mailchimp-osaamisesta.

Verkkokurssilla voit opiskella ohjatusti tai itseksesi

Mailchimp-verkkokurssimme ovat pyörineet jo useamman vuoden ja niitä päivitetään Mailchimpin innostuttua uudistamaan palveluitaan todella aktiivisesti. (Hurraa!). Jos haluat opiskella myös ryhmän tuella, voit valita mm. tämän kurssin tai jos haluat vain itseopiskelupaketin, on tämä vallan mainio sinulle.

Mailchimp sertifikaatti Oppila Oy Taina Norha

Tarvitseeko yrityksesi Mailchimp-koulutusta

Kysy ihmeessä lisää, sillä räätälöimme koulutuksen mielellämme juuri yrityksenne, yhdistyksenne tai organisaationne tarpeisiin. Voimme kätevästi yhdistää lähi- ja etävalmennusta, saat halutessasi koulutusten tallenteet käyttöösi ja opiskelijoille voidaan tarjota pääsy myös verkkokurssille osana koulutuskokonaisuutta. Jos väkeänne sijaitsee usealla eri paikkakunnalla, tarjoamme käyttöönne tehokkaan etäkoulutusvälineen, jolla voimme kokoontua yhteen ruutujemme äärellä kuvan ja äänen välityksellä. Ja tästäkin saat tallenteen! 

Uutiskirjemarkkinoinnin koulutus

Haluatko oppia tekemään tehokasta ja edullista uutiskirjemarkkinointia? Tai kiinnostaako kenties jokin muu työkalu kuin Mailchimp. Meiltä saat apua oikean työkalun valintaan ja koulutusta myös kirjeiden laatimiseen. Tai voit halutessasi ulkoistaa koko uutiskirjemarkkinoinnin. Jutellaan lisää!