Mikä Oppila?

Mikä Oppila?

Oppilan taustalla on pitkä kokemus liiketoiminnasta niin suurissa kuin pienissäkin yrityksissä, kuluttajien parissa ja yritysten välillä.

Verkossa toimiminen on luontevaa yhä suuremmalle joukolle ihmisiä ja yrityksiä. Yritykset löytävät verkosta kumppanit ja asiakkaat. Kuluttajat viettävät verkossa vapaa-aikaansa, kuluttavat ja yhä useammin myös kehittävät osaamistaan ja kouluttautuvat. Verkossa tarvitaan myös sujuvia ja hakukoneystävällisiä tekstejä.

”Kouluttajana ja opettajana minun on sanottu osaavan löytää oikeat ja motivoivat asiat kullekin kohderyhmälle. Minua palkitsee eniten se, mitä tapahtuu, kun kuulija sisäistää asian: ilme jähmettyy, katse tarkentuu kaukaisuuteen ja hetken kuluttua alkaa vimmattu vihkoon kirjoittaminen. Jälkeenpäin saan monesti kuulla, miten mahtavaa on heti saada toteutettua omassa yrityksessä jokin uusi, opittu asia – ihan itse!”

Oppilan perustin minä, Taina Euro. Pitkän työuran katkaisi tapaturma vuonna 2013. Siitä ja sen aiheuttamasta pitkästä harmista (CRPS) päätin Taina Euroselvitä voittajana ylläpitämällä osaamistani. Etsin ja löysin uuden suunnan keskittymällä koulutukseen ja uusiin teknologioihin. Vaikka naputtelemaan en pystykään enää ollenkaan kuten ennen, olen pienen frustraation siivittämänä löytänyt mainioita apukonsteja.

Kokemuksen ja koulutuksen yhdistelmää

Koulutukseltani olen markkinointiviestintäekonomi (Turun kauppakorkeakoulu, 1993) sekä ammatillinen opettaja (HAMK 2016).
Pitkä työurani alkoi leipomon markkinointipäällikkönä ja jatkui mm. markkinoinnin opettajana kauppaopistossa Kolarissa. Sen jälkeen viivyin viisi vuotta IBM:llä suoramarkkinoinnin, markkina-analyysien ja viestinnän parissa. Vuoden verran tein omassa yrityksessä sähköisiä viestintästrategioita esikoisen ollessa pieni ja seuraavat 12 vuotta sain huikeita kokemuksia Nokian IT-organisaatiossa monenlaisissa esimiestehtävissä ja sopimusneuvotteluissa. Huimaa aikaa! Tapaturman sattuessa olin jo siirtynyt paikallisen energiayhtiön asiakkuuspäällikön tehtäviin.

 

Harrastuksena verkkokauppa

Työn ohessa olen aina ollut aktiivinen sähköisten harrastusteni parissa. Toisen äitiyslomani aikana perustin ekoverkkokaupan, jolle avasin ystäväni kanssa myös kivijalkamyymälän. Verkkokauppa rakennettiin vuonna 2004 pikku hiljaa, itsekseen. Niin hyvin kaikki sujui, että kolmannen lapseni syntyessä verkkokauppa ja myymälä vaihtoivat omistajaa Ruohonjuuren hankittua ne itselleen. Sen jälkeen verkkokauppoja on syntynyt vielä muutama ja aina olen saanut testailla uusia ideoita ja teknologiaa. Hurjan hauskaa! Markkinoinnin, viestinnän ja aateekoon yhdistäminen on ollut antoisaa.

Verkkokursseja olen ostellut jo useamman vuoden ajan ja oppinut niillä vaihtelevasti. Olen ollut yllättynyt siitä, miten toisinaan keveällä osaamisella ja simppeleillä tekniikoilla saadaan vakuuttavaa jälkeä aikaiseksi. Oppila Oy perustettiin sille ajatukselle, että miten mahtavia oppimistuloksia sitä voisikaan saada aikaan, jos asiantuntemukseen ja osaamiseen yhdistetään modernit video- ja e-kirjatekniikat.

Verkkokurssien lisäksi opetan tällä hetkellä Oppila Oy:n kautta mm. Turun Aikuiskoulutuskeskuksessa markkinointiviestintää.

Seuraa Instagramissa @tainaeuro ja @oppila.fi Instagramista löydät myös Tainan ja puolisonsa Kirjallisia-kirjablogin @kirjallisia sekä @melskatti -kissojen tilit.

In English:

 

Oppila Oy is a company based on the expertise and knowledge in marketing communications and digital marketing. Taina Euro has a long career in various positions in IT, business and marketing.

Please contact Oppila Oy if you wish to run a marketing campaign, social media campaign or get to know the Finnish market for new products or services. Oppila provides you with effective marketing communications also in English.

Oppila Oy

y-tunnus 2796982-3

Postiosoite:
Pirttilähteenkatu 7, 20320 Turku

p. 045 7875 9950
(jätä mieluiten viesti tai soittopyyntö lomakkeella).

Tietosuojaseloste ja kurssikaupan toimitusehdot.

Laskutustietomme : 

Verkkolaskuosoite: 003727969823
Operaattoritunnus: 003723327487

Oppila suosittelee näitä digimarkkinoinnin työkaluja ja palveluja

Käytämme näitä itse tai suosittelemme yhteistyökumppaneiksi Oppilan palveluita täydentämään.

 

Osa linkeistä on yhteistyölinkkejä. 

Invanto

Invanto on verkkokurssialusta ja jäsenyyssivustojen (membership site) tekemiseen suunniteltu edullinen ja innovatiivinen palvelu. Klikkaamalla logoa saat rakentaa kurssisi ilmaiseksi (norm. min. 10 dollaria/kk).

Lue Invantosta lisää myös Oppilan blogista. – Ilmainen verkkokurssialusta – kyllä kiitos!

Elegant Themes ja Divi-teema

Olen tehnyt WordPress-sivuja monta vuotta ja testaillut erilaisia teemoja, mutta kun ensi kerran tein sivut Divillä, en ole muita enää käyttänyt! Luotan myös ElegantThemesin lisäosiin ja käytössäni ovatkin Bloom- ja Monarch-pluginit.

Adlibris-kirjakauppa

Adlibris-kirjakaupasta löytyvät ajankohtaiset kirjat ammattilaisille. Esimerkiksi Tubettamista käsittelevässä blogipostauksessa suosittelen Tubettajan käsikirjaa luettavaksi ihan aikuisillekin sekä valistavaksi lahjaksi Tubettamisesta haaveilevalle nuoremmalle polvelle.

Screencast-O-Matic

ScreenCast-O-Matic

Screencast-O-Matic on ollut käytössäni jo monta vuotta! Se on tavattoman helppokäyttöinen ja edullinen ruuduntallennusohjelma, jolla voit kuvata joko tietokoneen ruutua, webbikameran kuvaasi tai molempia, jolloin oma kuvasi tulee ruudulle kulmaan näkyviin. Ilmaisversiolla voi tehdä vartin videoita (logo näkyvissä), mutta maksullisella versiolla aikarajaa ei ole etkä näe logoja. Pro Recorder maksaa vain 15 dollaria vuodessa ja saat tämän linkin kautta tilatessasi ensimmäisestä vuodesta 20% alennuksen. 

Planoly Instagram-suunnitteluun

Oppila suunnittelee ja ajastaa Instagram-postauksensa Planolyn avulla. Suutarin lapsella ei ole kenkiä eli Oppilan feedin visuaalisuudessa on toivomista 🙂 mutta juuri sinä voit suunnitella oman feedisi etukäteen jo ihan Planolyn maksuttomallakin versiolla kattavasti. Klikkaa linkkiä ja kokeile!

Vimeo

Viemo

Vimeo on ammattilaisen videonjakopalvelu. Jos haluat varmistaa, että videoissasi ei näytetä mainoksia tai ne näkyvät tietoturvallisesti vain haluamallesi yleisölle, on Vimeo oikea valinta. Oppilan kurssivideot ovat Vimeossa ja näkyvät vain kurssilaisille. Vimeo on yrityskäytössä maksullinen. Jos olet kiinnostunut, klikkaa tästä ja saat ensimmäisen vuoden PRO-, Plus- tai Business-tason 25% alennuksella.

Missinglettr

Missinglettr automatisoi somejulkaisut eri blogipostauksista! Haluamistasi blogipostauksista se laatii 9 erilaista muokattavaa postausta. Missinglettr julkaisee ne somekanavissasi ikivihreinä 12 kuukauden aikana 9 kertaa – ilman että sinun täytyy enää tehdä mitään. Jos kiinnostuit, nappaa tästä linkki, jolla saat 3 ensimmäistä kuukautta mistä tahansa paketista puoleen hintaan (50%)!

Moi mobiililiittymä

Moi on ollut Oppilan puhelinliittymänä alusta asti. Moi on kätevä ja edullinen mobiililiittymä, jossa on kivasti (4Gt) nopeaa dataa, jolla pärjää pitkälle. 6 euroa / kk sopii myös yrittäjän budjettiin! Ja mikä parasta: yhteen liittymään saat useammankin simmin, jolloin voit hankkia vähintäänkin puhelimeen ja tablettiin omat simmit, jotka käyttävät samaa data- ja puhepakettia. Myös lapsiperheen puhelinlaskun Moi useimmiten pienentää. Tutustu tästä!

Pin It on Pinterest