Oppilan tekoälykoulutukset on tehty juuri sinulle

Opi hyödyn­tämään teko­älyä liike­­­toiminnassasi ja arjessasi – tule Oppilan tekoäly­koulutukseen

Haluatko oppia ohjatulla luennolla, itseksesi verkkokurssilla vai kiinnostaako räätälöity koulutus omalle väelle? Oppilan tekoälykoulutuksista löydät juuri sopivan vaihtoehdon. Voit myös oppia verkkokurssilla ihan heti.

Kun tekoäly mullistaa nykypäivän digitaalista maisemaa, Oppila tarjoaa kattavat tekoälykoulutukset. Nämä koulutukset on suunniteltu auttamaan yrittäjiä, opettajia, asiantuntijoita ja muita ammattilaisia hyödyntämään tekoälyn voimaa ja ChatGPT:n monipuolisuutta tehokkaasti. Eikä vain ChatGPT:n vaan tutustumme yhdessä myös Geminiin ja Copilotiin, tietysti.

Liity mukaan koulutuksiimme ja varmista, että olet ajan tasalla tässä nopeasti kehittyvässä teknologiamaailmassa. Älä jää paitsi mahdollisuudesta oppia, miten ChatGPT ja muut tekoälysovellukset voivat mullistaa tapasi työskennellä ja viestiä

Tältä sivulta löydät tietoa eri vaihtoehdoista. Ja suurin osa tämän sivun kuvista on tietysti tehty tekoälyllä.


Maksuttomat tekoäly­koulutukset kesäkuussa 2024 – Free AI trainings in June 2024

Kiitos kaikille Turun koulutuksissa ja verkkokoulutuksissa mukana olleille! Vielä juhannuksen jälkeen järjestetään englanninkielinen koulutus. Jos kaipaat koulutusta omalle organisaatiollesi tai järjestöllesi, täytä tältä sivulta löytyvä lomake ja ota yhteyttä!

Kaikki luennot tarjoaa EU-rahoitteinen Level UP -hanke, jonka tavoitteena on kouluttaa mahdollisimman paljon yrittäjiä mm. tekoälyn käyttöön.

Oppila AI training for SMEs

Räätälöity tekoälykoulutus ryhmällenne

Räätälöidyt tekoälykoulutuksemme on suunniteltu vastaamaan juuri sinun tai organisaatiosi tarpeisiin. Oppilan Taina Norha opastaa niin parin hengen tiimejä kuin vaikkapa 300 hengen ryhmiä tekoälyn innostaviin sovelluksiin ja mahdollisuuksiin. Tainan innostus huokuu kaikista koulutuksista ja tekoälykoulutusten tunnelma on käsinkosketeltavan iloinen.

Lähikoulutukset Turun seudulla tarjoavat henkilökohtaisen ja käytännönläheisen kokemuksen, kun taas etäkoulutuksemme mahdollistavat laadukkaan oppimisen missä päin maailmaa tahansa – tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Riippumatta siitä, missä olet tai mikä on koulutustarpeesi, tarjoamme räätälöidyn ratkaisun tekoälyn maailmaan.

Koulutuksen muoto mukautuu osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tarjoamme sekä luentotyyppisiä tietoiskuja että syvällisempiä workshoppeja.

Riippumatta valitsemastasi koulutusmuodosta, tavoitteenamme on tarjota selkeää tietoa, käytännön työkaluja ja innostavia oivalluksia tekoälyn maailmasta.

Taina Norha, KTM, Oppila Oy
Oppilan tekoälykoulutukset 1

ChatGPT-luennot ja -tietoiskut

Luentotyyppiset tietoiskut sopivat erinomaisesti, kun tavoitteena on antaa osallistujille hyvä yleiskuva tekoälyn eri sovellusalueista ja mahdollisuuksista ja houkutella pohtimaan ja kokeilemaan itselle sopivia ratkaisuja. Näitä pidämme säännöllisesti ja niihin on mahdollista kenen tahansa varata itselleen paikka – tai voimme yhdessä suunnitella teille sopivan luennon. Kurkista nyt myynnissä olevat luennot täältä tai pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksesta.

Oppilan tekoälykoulutukset 2

ChatGPT- ja tekoälyworkshopit

Kun haluatte perehtyä aiheeseen syvemmin ja kokeilla käytännön harjoituksia, on workshop-muotoinen koulutus mainio. Workshopissa osallistujat pääsevät itse kokeilemaan tekoälyn sovelluksia ohjattujen harjoitusten kautta, mikä vahvistaa oppimista ja auttaa ymmärtämään tekoälyn konkreettisia hyötyjä. Ja voi sitä iloa ja riemua, kun tekoäly tuottaa heti näkyviä tuloksia! Tekoälykoulutukset voidaan räätälöidä monin tavoin juuri teille sopiviksi.

Oppilan tekoälykoulutukset 3

ChatGPT- ja muut tekoälyluennot

Perustason ChatGPT-luennot tarjoavat osallistujille selkeän ja ymmärrettävän johdatuksen tekoälyn ja ChatGPT:n maailmaan. Luennolla käydään läpi ChatGPT:n perusperiaatteet, toimintatavat ja mahdollisuudet niille, jotka haluavat tutustua tekoälyn käyttöön ensimmäistä kertaa tai syventää olemassa olevaa ymmärrystään. Luentoja löydät täältä. tai pyydä tarjous omasta koulutuksesta!

Oppilan tekoälykoulutukset 4

Ota ChatGPT haltuun tunnissa -verkkokurssi

Haluatko oppia ChatGPT:n käytön tehokkaasti omassa rauhassa, omaan tahtiin? Oppilan ChatGPT-verkkokurssi opettaa vasta-alkajalle tai ChatGPT:tä jo vähän testanneelle, miten tekoälyn voi valjastaa oman arkensa avuksi ihan saman tien.

Tekoälykoulutuksen voit aloittaa heti ja oppeja pääset toteuttamaan samana päivänä.

Oppilan tekoälykoulutukset 5

Tekoälykouluttajasi Taina Norha

Oppilan Taina eli KTM Taina Norha on kouluttanut tekoälyn perusteita ja käyttöä kattavasti ja tehokkaasti monenlaisille ryhmille.

Taina on koulutukseltaan ekonomi ja ammatillinen opettaja ja hänet tunnetaan etenkin siitä, että hankalatkin tekniset asiat avautuvat hänen koulutuksissaan käytännönläheisesti.

Näitä asioita tekoäly­koulutuksissa voidaan käsitellä. Ja paljon muutakin!

Käsitteiden ymmärtäminen on tärkeää ja niitä käsitellään vain sen verran kuin toivotaan. Joskus riittää vain sellainen ymmärryksen taso, että voit sujuvasti kahvipöydässä kertoa kollegalle kielimallista tai pystyt seuraamaan lehtien uutisointia ajatuksella. Syvemmällekin voimme sukeltaa.

Näin se toimii. Näin se vastaa. Näin ÄLÄ tee. Näin voit parantaa vastauksia. Tällaistakin voit tehdä. Näin opettaja voi auttaa opiskelijoita tekoälyn avulla. Näin opiskelija voi itse harjoitella. Näin yrittäjä voi tehdä kuukauden somejulkaisujen suunnitelman ja tekstit yhdellä istumalla. Näin suunnittelet illanistujaisten ruokalistan ja kauppalistan erikoisruokavaliot huomoiden. Esimerkit räätälöidään ryhmälle sopiviksi.

Näitä ei voi sivuuttaa! Tarkkoja ohjeita on vielä harvalla organisaatiolla, mutta asiat etenevät varmasti nopeasti – tässäkin. Pysy kartalla ja turvaa itsesi.

ChatGPT-koulutukset ovat suosituimpia, mutta jatkokurssien kysyntä kasvaa. Entäpä Bing AI, Bard, kuvien luominen tekoälyllä? Kiinnostaisiko? Haluatko oppia ChatGPT Plussan hyödyistä ja sadoista muista tekoälyn sovelluksista. Ehkä oman chatbotin rakentaminen ChatGPT:n pohjalle kiinnostaisi? Kysy ihmeessä laajemmista koulutuksista ja jatkokursseista.

Kun osaaminen karttuu, on ChatGPT:n tai muiden tekoälysovellusten käyttäminen lasten leikkiä. Mutta kaikki olemme vasta-alkajia uuden edessä! Harjoitukset auttavat sinua huomaamaan, miten tekoälyä koulutetaan, miten sinun tekemisesi, promptiesi muoto ja konteksti vaikuttavat siihen, mitä saat vastaukseksi. Ja tässä opit aina vain paremmaksi harjoittelemalla. Koulutukseen kannattaa sisällyttää harjoitteluhetki – ja harvoin sitä on kuvattu liian pitkäksi.

Jos luentovaihtoehtoja ei juuri nyt löydy, pyydä niitä lisää meiltä.


Tekoälykoulutusten palautteita

Lue blogistamme tekoälyä käsitteleviä artikkeleita