Oppilan teko­äly­apulainen eli asiakas­palvelun chatbot auttaa sinua ympäri vuorokauden

Kokeile kaikessa rauhassa!

Oppilan tekoälyapulainen eli asiakaspalvelun chatbot 1

Tässä voit kirjoitella kaikessa rauhassa ChatGPT:n pohjalle (GPT4) rakennetun tekoälyapulaisen kanssa ja kysyä Oppilan kurssi- ja koulutustarjonnasta. Tämä asiakaspalveluapulainen on koulutettu vastaamaan ainoastaan Oppilaa koskeviin asioihin.

Mitä Oppilan tekoälyapulainen osaa?

Se osaa keskustella kanssasi Oppilan kursseista ja osaamisesta. Mitä se ei osaa? Se ei tunne Oppilan ulkopuolista maailmaa eikä se voi kertoa sinulle säätilasta eikä kilpailjoista. Se on koulutettu olemaan kohtelias ja kertomaan asiallisesti Oppilan osaamisesta sille kerrotun tiedon pohjalta.

Tämä chatbot eli tekoälyapulainen on rakennettu ChatGPT:n pohjalle ja se käyttää OpenAI:n GPT4-kielimallia. Sille on annettu pohjaksi Oppilan verkkosivujen sisältö sekä sen lisäksi muita ohjeita myös sävystä, jolla sen halutaan keskustelevan.

Voinko jättää yhteydenottopyynnön tekoälyapulaisen kautta?

Valitettavasti et tällä hetkellä. Tekoälyapulainen ei tallenna tietojasi. Sen voisi pyytää tallentamaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi heti kättelyssä, mutta totesimme, että harvapa haluaa heti antaa tietojaan ennen kuin on mistään juteltu, joten jätimme tämän ominaisuuden pois. Voit siis rauhassa kysellä emmekä kurkistele, mitä olet jutellut sen kanssa. Ja jos haluat jättää yhteydenottopyynnön, tee se tällä sivulla.

Mitäs tällaisella tekoälyavusteisella chatbotilla sitten halutaan saada aikaan?

Oppila on myös käyttänyt asiakaspalveluchattia, mutta koska toisinaan olemme kouluttamassa, poissa työpöydän tai puhelimen äärestä tai jopa nukkumassa, ei chatti aina tavoita ihmistä. Useimmat chatin kautta tulleet kysymykset kuitenkin olleet melko helposti vastattavissa ja ChatGPT:n myötä on käynyt ilmi, että niihin voi tekoälyn kouluttaaa vastaamaan varsin helposti. Tämä on nyt ensimmäinen versio, jota parannellaan jatkuvasti.

Haluaisitko sinäkin tällaisen verkkosivuillesi? Se onnistuu! Käy täyttämässä yhteydenottopyyntö tällä sivulla ja tutustu samalla toiseen tapaan toteuttaa tekoälybotti. Saat tarjouspyyntöösi vielä vastauksena muutaman tarkentavan kysymyksen ja tietoa prosessista. Tekoälybottien hinnoittelu on tällä hetkellä alkaen n. 129 euroa / kk + arvonlisävero ja aloituskustannus. Voit myös kurkistaa Oppilan vinkit -sivulle, jossa kerromme tarkemmin työkaluista, joita itse käytämme. Myös tämän tekoälyapulaisen rakentamiseen käytetystä työkalusta.

Oppilan tekoälyapulainen eli asiakaspalvelun chatbot 2
  • Räätälöidyt tekoälykoulutukset sinulle ja tiimillesi
  • Yrittäjille, järjestöväelle, opettajille – kaikille
  • Ota tekoäly haltuun käytännönläheisesti

Tutustu Oppilan tekoälykoulutuksiin

Opetamme sinut käyttämään tekoälyä hyödyksesi arjessa – tai kattavasti liiketoiminnassasi.