Tervetuloa Mailchimp-luennolle Oppilaan

Oppilan maksuttomat luennot perehdyttävät sinut johonkin ajankohtaiseen aiheeseen. Tervetuloa maksuttomalle Mailchimp-luennolle

Keväällä 2022 ajankohtainen luento käsittelee Mailchimpin uusia ominaisuuksia.

Tule maksuttomalle luennolle tutustumaan Mailchimpin uusiin ominaisuuksiin1 Tiesitkö, että niitä voit tehdä Mailchimpin avulla maksutta rajattomasti laskeutumissivuja? Tai kyselyitä, joiden vastaukset rikastuttavat uutiskirjeyleisöäsi.

Kouluttajanasi toimii Mailchimp partner Taina Norha Oppila Oy:stä. Tainalla on pitkä kokemus Mailchimpin käyttämisestä ja vuosien kokemus sen kouluttamisesta. Hänen osaamisensa on Mailchimpin sertifioima ja Taina on aktiivisesti mukana kansainvälisessä Mailchimp partner -verkostossa.

Klikkaa sivun alalaidassa olevaa painiketta ja valitse tsellesi sopivin ajankohta ja ilmoittaudu heti mukaan. Saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä muistutuksen päivää ja tuntia ennen luennon ajankohtaa, jos et valitse jo heti saman tien alkavaa luentoa.

Luennon alussa saat ladattavaksi pienen vinkkilistan ja jos seuraat luennon loppuun saakka (n. 40 minuuttia), saat sähköpostiisi myös kiinnostavan uutiskirjetyökaluja käsittelevän oppaan.

Oppilan maksuttomat luennot 1