Tekoäly: ChatGPT, Gemini ja Copilot sekä tehopromptien perusteet | Luentotallenne

69,00 

Tekoäly: ChatGPT, Gemini, Copilot sekä tehopromptien perusteet.   Mainio 1.5 tunnin teholuento tekoälyn hyötykäytöstä.

 

Tuotetunnus (SKU): 2277000052 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tekoäly: ChatGPT, Gemini ja Copilot – mitä ne nyt ovatkaan? Miten ne eroavat? Mitä kuuluu käyttää?

Tule Oppilan kehutulle ja tehokkaalle luennolle oppimaan, miten tekoälyä käytetään ja miten tehdään tehoprompteja!

 

Saat myös oheismateriaalit ja vinkkilistan sekä tallenteen katsottavaksesi kokonaiseksi vuodeksi.

Ota tekoälyn hyödyt heti käyttöön! 

KÄYTÄNNÖNLÄHEINEN JA TEHOKAS LUENTO

Varaa 1.5 tuntia aikaa ja avoin mieli. Opit peruskäsitteet, ChatGPT:n, Geminin ja Copilotin perusteet sekä promptien oikean käytön. Missä tekoäly ei vielä ole hyvä? Missä siitä on eniten iloa? Miten saan sen ruksuttamaan hyödyllisiä vastauksia kerta toisensa jälkeen?

Ei haittaa, vaikka perusteet olisivat jo sinulle tutut, sillä saat varmasti uusia näkökulmia tekoälyyn. Tutustumme ChatGPT:n käyttöön monesta näkökulmasta ja painopisteenä ovat käytännön esimerkit ja harjoitukset. Koulutus pidetään Zoomin välityksellä ja voit kysyä milloin tahansa luennon aikana, jos sinulla herää kysymyksiä. Tutustumme nopeasti myös muihin tekoälysovelluksiin ja saat käyttöösi Oppilan huikean tehopromptin, joka vielä koulutuksen aikana ruksuttaa sinulle ruutukaupalla personoituja vinkkejä omaan työhösi.

Oppilan tekoälykoulutus
ChatGPT:n perusteet heti haltuun!

Mikä on kielimalli? Mikä on ChatGPT? Miten sitä käytetään tietokoneella ja kännykällä? Ota käsitteet ja termit heti haltuun niin, että voit mainiosti keskustella niistä vaikka kahvipöydässä.

Näin ChatGPT:tä käytetään oikein saman tien

Missä ChatGPT on loistava ja missä se ei vielä ole parhaimmillaan? Miten ChatGPT:n prompteja luodaan tehokkaasti? Miten saat ChatGPT:n työskentelemään avuksesi? Opit oikeat työskentelytavat ja saat vinkit, miten vältät aloittelijan ongelmat. Opit ChatGPT:n alkeista eteenpäin ihan saman tien.

Tekoäly käytännön elämäsi avuksi HETI

Pääset itse kokeilemaan heti, miten ChatGPT taipuu sinun avuksesi ihan saman tien. Säästät aikaasi ja hermojasi arjessasi niin paljon, että huokaat helpotuksesta jo koulutuksen aikana. Lupaan! Saat vinkit monenlaiseen suunnitteluun. Yhtäkkiä somesuunnitelman tai uutiskirjeen laatiminen ei enää olekaan ongelma! ChatGPT:n perusteet muuttuvat luennon aikana sinulle helposti arkeen mukaan otettavaksi käytännöksi.

Vain 69 euroa ja saat kaiken tämän:

  • 1.5 tunnin luentotallenteen harjoituksineen
  • Oheismateriaalit ja linkkilistan
  • Tallenteen katsottavaksesi vuodeksi
  • Käytännönläheisen koulutuksen ja ohjatut harjoitukset!
  • Kaikki materiaalit jäävät sinulle vuodeksi käyttöön – ja sitten tekoäly onkin jo ottanut aivan uudet harppaukset!
  • ChatGPT, Gemini ja Copilot: Alkeista eteenpäin yhdellä istumalla!

Tämä luento voi olla ratkaiseva hetki tulevaisuudellesi! Pääset nopeasti kärryille tekoälyn maailmassa! Varmista, että olet mukana! Älä jää paitsi ainutlaatuisesta tilaisuudesta oppia tekoälyn salaisuudet suoraan asiantuntijalta.

 

Tekoäly: ChatGPT, Gemini ja Copilot sekä tehopromptien perusteet | Luentotallenne 2

 

Kouluttajasi Taina Norha

KTM, Perustaja, Kouluttaja

Tämän luennon kouluttajana toimii kokenut ja kehuttu Oppila Oy:n Taina Norha, jonka ChatGPT-oppeja ovat jo sadat opiskelijat saaneet nauttia. Tainalla on pitkä kokemus digimarkkinoinnista ja sen kouluttamisesta. Ekonomitutkinnon lisäksi Tainalla on ammatillisen opettajan pätevyys.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Oppilan tekoälykoulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää ja hyödyntää tekoälyn mahdollisuuksia arjessaan, töissä ja vapaalla. Olitpa yksinyrittäjä, opettaja, pienessä tiimissä, järjestötyössä, isommassa yrityksessä tai vain kiinnostunut tekoälyn potentiaalista, tämä yhdistetty luento ja workshop tarjoaa arvokkaita oivalluksia. Voit osallistua mistä tahansa – tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet (tai kaiuttimen). Sen verran paljon käymme asiaa läpi ruudulla, että kännykän kautta saattaa osa sisällöstä jäädä näkymättä.

Luento on suunniteltu niin, että se sopii sekä aloittelijoille että niille, joilla on jo jonkin verran kokemusta aiheesta. Tavoitteemme on tehdä tekoälyn maailma ymmärrettäväksi ja saavutettavaksi kaikille. Pääset luennon aikana heti kiinni tekoälyyn ja teet ensimmäiset omat promptisi – siis tekoälyn kanssa keskustelusi – luennon aikana. Mutta vaikka osaisit jo alkeet, saat tällä luennolla paljon uusia näkökulmia ja varmuutta ChatGPT:n käyttöön.

Ei huolta! Kaikki paikan luennolle ostaneet saavat pääsyn luentotallenteeseen, joten voit katsoa sen omalla ajallasi, jos et pääse osallistumaan reaaliajassa Zoom-luennolle. Tallenne pysyy käytössäsi vuoden – ja sen jälkeen tekoäly onkin ottanut jo huimia, uusia harppauksia.

Tämä luento kestää 1.5 tuntia, jonka aikana käsitellään tekoälyn perusteita, ChatGPT:n käyttöä sekä vastataan osallistujien kysymyksiin. Luento on juuri sopivan pituinen siihen, että opit perusteet ja pääset hyödyntämään tekoälyä ihan itse jo luennon aikana.

Tältä sivulta pääset eteenpäin maksamaan valitsemallasi maksutavalla. Mikäli haluat maksaa laskulla, sekin onnistuu. Lähetä siinä tapauksessa laskutustietosi (verkkolaskuosoite tai sähköpostiosoite sekä laskun saajan tiedot) Oppilan yhteydenottolomakkeella. Lisäämme laskulle 5 euron laskutuslisän. Huomaa, että sinut lisätään luennolle vasta kun maksu on kirjautunut Oppila Oy:n tilille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.