Ota ChatGPT haltuun nopeasti kotona ja töissä

69,00 

Haluatko oppia ChatGPT:n käytön tunnissa? Olet tullut oikeaan paikkaan! Tämä verkkokurssi opettaa sinulle tavan, jolla saat ChatGPT:stä paljon irti yhdeltä istumalta.

Tuotetunnus (SKU): 0511000042 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ehkä ChatGPT on sinulle aivan uusi juttu ja haluat oppia peruskäsitteet! Se onnistuu! Tai ehkä olet jo testannut mutta et saanut järkeviä tuloksia.

Tämä verkkokurssi opettaa sinulle mikä ChatGPT on. Opit peruskäsitteet opit myös saamaan laadukkaita vastauksia helposti. Ota ChatGPT haltuun nopeasti kotona ja töissä ja säästä aikaasi ihan saman tien. 
Tämä kurssi opettaa kaiken olennaisen NOPEASTI ja pääset ihastelemaan tekoälyn tuottamia LAADUKKAITA vastauksia käytännön ongelmiisi vaikka samalta istumalta. Yllätyt! Säästät reilusti aikaa itseopetteluun verrattuna. 

Kokenut ja innostava monen digiaiheen opettaja KTM Taina Norha opettaa sinulle ChatGPT:n oikean käytön sekä miten hyödyt siinä arjessasi töissä ja kotona. Napakat oppitunnit ovat käytössäsi ilman aikarajaa heti kurssimaksun maksettuasi.

Ota ChatGPT haltuun nopeasti kotona ja töissä 1

Mihin tämä kurssi perustuu?

Tämä kurssi pohjautuu ChatGPT-koulutuskokemukseen sekä opiskelijoiden antamaan palautteeseen, joka on ollut poikkeuksellisen positiivista. Oppilan ChatGPT-koulutuksissa opiskelijat ovat hihkuneet ääneen jo ensimmäisen puolen tunnin kohdalla. Kouluttajan pitkä ammattitausta yhdistettynä pedagogiseen kokemukseen näkyy opiskelijoiden palautteessa.

Kurssilaisten palautteita

ChatGPT-kurssin palautteita Oppila OyKlikkaa kuvaa ja lue kaikki palautteet kurssin varsinaiselta myyntisivulta

Kai sinäkin haluat kokea saman?

Kurssi on myynnissä Oppilan verkkokurssialustalla korttimaksulla, mutta mikäli haluat maksaa ns. kotimaisilla maksutavoilla, voit maksaa myös täällä Oppilan pääsivustolla. Siinä tapauksessa saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot verkkokurssille kirjautumisesta. Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena ja oston jälkeen sinun tulee luoda uusi salasana verkkokurssialustalle, jos et vielä ole siellä opiskellut. 

opi chatgpt hetkessä