Yli 40 muokattavaa Canva-pohjaa Instagram-julkaisuihin

29,90 

Tuotetunnus (SKU): 0388000039 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Onko erottuvien ja oivaltavien Instagram-julkaisujen keksiminen hankalaa?

Ei tarvitse olla! Näillä Oppilan Canva-suunnittelupohjilla teet kymmenittäin erilaisia julkaisuja Instagramiin ja Facebookiin.

Muokkaa värit, fontit ja tekstit omaan brändiisi sopiviksi ja julkaise näyttäviä ja erottuvia julkaisuja. Julkaise saamasi palautteet näyttävästi ja posiitiivisesti.

Yli 40 muokattavaa Canva-pohjaa Instagram-julkaisuihin 1

Näitä kaikkia löytyy Oppilan Canva-paketista:

  • Kysymyksiä ja kyselyitä: Näillä julkaisuilla herätät keskustelua ja  houkuttelet kommentoimaan aivan itsestään.
  • Ohjaa kävijöitä sisältöihisi: Kun julkaiset jotain uutta blogissa tai Youtube-kanavallasi tai vaikka uuden podcast-jakson, on siitä syytä pitää ääntä! Houkutteleva julkaisu herättää huomion ja saa kävijän kiinnostumaan.
  • Meemejä ja hassuja juttuja: Huumori toimii yleensä aina. Meemit ja hassuttelut ovat Instagraminkin suola. Hauskat julkaisut eivät synny itsekseen vaan niihin tarvitaan idea – ja tässä sinulle niitä heti!
  • Lifestyle, vapaa-aika ja sinä: Kun haluat kertoa itsestäsi tai elämäntavastasi juuri sopivasti, tässä sinulle tyylikkäät pohjat ideoineen.
  • Palautteita ja suosituksia: On elintärkeää, että asiakkaittesi antama palaute tulee näkyville! Ja miksi et esittelisi saamiasi palautteita tyylikkäästi.
  • Ajatuksia ja aforismeja: Kaunis mietelause tai vain pysäyttävä ajatus arjen keskellä kaipaa arvoisensa julkaisun. Herätä pohtimaan tai tarjoa riemukas tai hilpeä hetki seuraajillesi näillä tyylikkäillä julkaisupohjilla.
  • Helppoja ja käteviä listoja: Me rakastamme listoja! Opeta seuraajillesi jokin uusi asia pääkohdissaan tai vinkkaa kauden viisi parasta trendiä / väriä / ruokaa / jumppaliikettä. Näitä on loputtomiin!

Bonus 1

Nopea katsaus Canvan käyttöön, jotta julkaisujen muokkaus juuri sinun brändisi näköiseksi sujuisi käden käänteessä!

Bonus 2

Tehokkaat vinkit palautteen keräämiseen, jotta sinulla on esitellä palautteita julkaisuissasi.

Miten tämä toimii?

Nappaa nämä yli 40 Canvalla muokattavaa julkaisupohjaa ja -ideaa ja tee niistä omasi. Tarvitset vain maksuttoman Canva-tilin (Canva Pro toki helpottaa elämää kovastikin!) ja saat parilla klikkauksella tuotua nämä suunnittelupohjat omalle tilillesi ja sinulla on oikeudet muokata niitä ja tehdä niistä omia julkaisujasi myös liiketoimintaasi.

Tarkemmat tiedot Canva-pohjista löydät täältä.