Jättipaketti! Lähes 300 muokattavaa Canva-pohjaa

59,00 

Lähes 300 erilaista mockup- ja somejulkaisupohjaa, jotka muokkaat Canvalla hetkessä oman brändisi mukaisiksi

Tuotetunnus (SKU): 0388000051 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kaipaatko helppoja ja tyylikkäitä Canva-pohjia? Tässä paketissa on lähes 300 erilaista Canva-pohjaa, joista muokkaat hetkessä upeat julkaisut somekanaviin ja markkinointisi tueksi. Mockupeihin sijoitat kuvat tuotteistasi: kuvakaappaukset verkkokursseista tai oppaista – ja vaikka mitä muuta!

Tämän ei tosiaankaan ole hankalaa! Näillä Oppilan Canva-suunnittelupohjilla teet valtavan määrän erilaisia julkaisuja. Saat valmiiksi idearunkoja erilaisiin julkaisuihin, valmiita ideoita ja käteviä aihioita ja voit muokata julkaisut juuri sinun brändiisi sopiviksi.

Jättipaketti! Lähes 300 muokattavaa Canva-pohjaa 1

 

Muokkaa värit, fontit, taustat ja tekstit juuri omaan brändiisi sopiviksi ja julkaise näyttäviä ja erottuvia julkaisuja. 

  • Yli 150 mockup-pohjaa : Sijoita kuvia tuotteistasi näihin pohjiin ja elävöitä markkinointimateriaalejasi
  • 45 Instagram-julkaisupohjaa + kymmeniä aiemmin myynnissä olleita: Näiden muokattavien pohjien avulla teet jatkossa helposti tehokkaita Instagram-julkaisuja, jotka seuraajasi tallentavat mielellään!
  • 25 Pinterest- ja tarinapohjaa: Mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä tarinoita, jotka opettavat seuraajiasi.
  • 30 somejulkaisupohjaa mockup-elementeillä: Sijoita tuotteitasi näihin pohjiin ja elävöitä markkinointiasi!
  • Muokkaa värit, fontit, taustat ja tekstit: Saat bonuksena ohjevideon, jossa näytämme, miten pohjia muokataan.
  • Helposti muokattavat pohjat: Nämä tyylikkäät Canva-pohjat muokkaat hetkessä oman brändisi mukaisiksi

Jättipaketti! Lähes 300 muokattavaa Canva-pohjaa 2

Bonus

Napakka video-oppitunti Canva-pohjien muokkaamiseen, jotta julkaisujen muokkaus juuri sinun brändisi näköiseksi sujuisi käden käänteessä!

Miten tämä toimii?

Nappaa nämä yli mainiot muokattavat Canva-pohjat ja tee niistä omasi. Tarvitset vain maksuttoman Canva-tilin (Canva Pro toki helpottaa elämää kovastikin!) ja saat parilla klikkauksella tuotua nämä suunnittelupohjat omalle tilillesi ja sinulla on oikeudet muokata niitä ja tehdä niistä omia julkaisujasi myös liiketoimintaasi. Pohjat jäävät käyttöösi niin pitkäksi aikaa kuin haluat niitä käyttää!

Tarkemmat tiedot Canva-pohjista löydät täältä.

Tältä sivulta voit ostaa nämä pohjat kätevästi ns. kotimaisilla maksutavoilla ja saat pohjat käyttöösi parissa minuutissa.

Kysymyksiä ja vastauksia:

Onko ostoksellani palautusoikeutta? Nämä julkaisupohjat ovat elektronisia tuotteita ja välittömästi käytössäsi eikä niitä voi palauttaa. Jos tulet katumapäälle ennen kuin olet kirjautunut kurssialustalle, voimme vielä palauttaa maksusi, mutta jos järjestelmämme näyttää, että olet käynyt jo kurssialustalla, on tuotteen käyttö laskettu alkaneeksi eikä peruutusoikeus kuluttajansuojalain mukaan ole voimassa. Tutustu tarkemmin ehtoihimme täällä.  Jos et ole tyytyväinen Canva-pohjien laatuun, ota ilman muuta heti yhteyttä, niin katsotaan, mitä voimme asialle tehdä!