WordPress-kurssit

Verkkokurssit ja lähiopetus Turussa

Haluatko oppia WordPressin peruskäsitteet nopeasti ja omalla koneellasi? Yksityisopetukseen voit osallistua omalta koneeltasi missä tahansa. 

Verkkoluennoille voit osallistua mistä tahansa. Luentoja järjestetään säännöllisesti ja saat tallenteen katsottavaksesi myös jälkeen päin. Luentoja järjestetään tarpeen mukaan ja räätälöidysti. Kysy lisää! 

Järjestämme WordPress-alkeiskursseja Turussa luokkaopetuksena pääosin iltaisin. Kurssien kesto on n. 3h. Kysy lisää! 

WordPress on maailman suosituin alusta uusille verkkosivuille. Alunperin WordPress suunniteltiin bloggarien käyttöön, mutta siitä on muotoutunut kätevä ja tehokas julkaisualusta kaikenlaisille verkkosivuille. WordPress on ilmainen, mutta sen käyttöön tarvitset palvelintilaa, käytännössä helpoimmin se onnistuu ostamalla webbihotellipalvelun.  Voit toki käyttää myös maksutonta wordpress.com -palvelua, jolloin sivut sijaitsevat valmiissa palvelussa, mutta tällöin et pääse nauttimaan kaikista WordPressin ominaisuuksista.

Worpress-taidot kurssilta vai itse opettelemalla?

Kun olet päätynyt siihen, että haluat rakentaa yrityksesi, blogisi tai yhdistyksesi verkkosivut WordPressillä, sinulla on useita vaihtoehtoja. Voit ostaa sivut valmiina niitä suunnittelevilta yrityksiltä tai voit opetella tekemään ja päivittämään niitä itse. Kummassakin tavassa on omat hyvät ja huonot puolensa.

WordPress-kurssi antaa mahdollisuuden harjoitella omassa rauhassa

Teet sivut sitten itse tai haluat päivittää niitä itse, on sinun syytä oppia WordPressin perusteet sekä harjoitella rauhassa. Oppilan kursseilla käymme perusteet läpi huolella ja sinulla on mahdollisuus harjoitella kaikille kursseille kuuluvalla opetusalustalla. Voit rakentaa ja muokata testisivujasi aivan niin paljon kuin haluat. Harjoittelualusta kuuluu siis Oppilan kaikkiin WordPress-kursseihin, etä- ja luokkaopetukseen.

WordPress-kurssi lähiopetuksena Turussa tai yksityisopetuksena verkossa – valitse oma tapasi!

WordPressille on olemassa mahdottomasti oppimateriaalia verkossa ja voit ilman muuta perehtyä siihen itse, mutta voit myös säästää aikaasi ja opetella asiat tehokkaasti ja huolella Oppilan kursseilla. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kursseille Turussa, ota yhteyttä ja kysy sopivia ajankohtia. Voit kerätä myös oman ryhmän ja pyytää tarjouksen kurssista. Yksityistunteja voidaan järjestää päivä- ja ilta-aikaan sekä myös viikonloppuna.

Voimme räätälöidä opetuksen juuri sinulle sopivaksi ja valita sopivat aihepiirit.