Mailchimp-kirjepohja valmiiksi yrityksellesi

185,00 

Räätälöity kirjepohja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, brändisi väreissä. (Hinta sis. alv 24%)

Tuotetunnus (SKU): 0144000008 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Haluatko keskittyä Mailchimpin käytössä heti uutiskirjeiden sisältöön ja niiden lähettämiseen?

Haluatko ottaa Mailchimpin todella nopeasti käyttöön? Hanki käyttöösi kirjepohja, joka räätälöidään juuri sinun yrityksellesi sopivaksi!

Mailchimp-verkkokurssi opettaa sinut ottamaan Mailchimpin käyttöön ja myös tekemään itse kirjepohjan, mutta mikäli haluat nopeasti ammattimaisen pohjan käyttöösi, voit ostaa sellaisen Oppilasta! Voit jatkossa muokata pohjaa aivan omien toiveittesi mukaisesti. 

Valmista kirjepohjaa käyttäen pääset nopeasti alkuun kirjeiden lähettämisessä!

Kun olet tehnyt ostoksesi, saat sähköpostilla lisää tietoa sekä kyselyn kirjepohjatarpeistasi. Pääset kertomaan brändisi värit ja toimittamaan logot sähköisessä muodossa. Toimitusaika kirjepohjalle on max. viikko (juhlapyhien aikaan varaudu pidempään työskentelyaikaan).

Mitä tarvitset?

Jotta pääsemme tekemään pohjan mahdollisimman hyväksi, sinulla tulee olla yrityksesi logo sähköisessä muodossa mahdollisimman laadukkaana (esim. jpg, .png, .pdf). Mikäli yrityksesi brändin värimaailma on määritelty, toimita meille sähköpostilla vahvistuksen saatuasi myös värikoodit esim. heksadesimaalikoodeina tai esimerkiksi kuva, jossa värejä on käytetty.

Mitä hintaan kuuluu?

Saat uutiskirjeen pohjan (template) omaan Mailchimp-tiliisi liitettynä esikyselyssä kertomiesi ohjeiden mukaisena.

Nämä kuuluvat hintaan:

  • otsikkokuvake eli banneri toiveittesi mukaisena
  • logosi sijoittaminen toivomaasi paikkaan
  • kirjeen värimaailman määrittäminen brändisi värityksen mukaan
  • paikat maksimissaan 4 kuvalle ja sinulle kuvatut määrittelyt, minkä kokoisia kuvia näille paikoille kirjeessä sijoitetaan
  • toiveittesi mukaiset tekstiosioiden paikat määriteltyinä
  • somekanaviesi painikkeet, jotka ohjaavat toivomiisi somekanaviin
  • kirjeen alalaidan lakisääteiset tekstit suomeksi käännettyinä
  • kaksi maksutonta muutosta kirjepohjaan sen toimittamista seuraavan viikon aikana

Saat kirjepohjan valmistuttua sähköpostiisi linkin, joka vie uuteen kirjepohjaasi. Se tallentuu automaattisesti omalle Mailchimp-tilillesi, kun klikkaat linkkiä samalla kun olet kirjautunut omalle Mailchimp-tilillesi. Löydät sen jälkeen kirjepohjan omien kirjepohjiesi (templates) joukosta ja voit käyttää sitä lähettäessäsi kampanjoita.

Sähköpostissa on myös ohjeet kirjepohjan käyttämiseen ja sen kuvien vaihtamiseen.

HUOM! HIntaan ei sisälly sen kummempaa Mailchimpin käytön opastusta, vaan hinta pitää sisällään vain tuon kirjepohjan tekemisen esittämiesi toiveiden mukaisesti ja kaksi maksutonta muutosta seuraavan viikon aikana. Jos kirjepohjan käyttäminen tai Mailchimpin käyttäminen ylipäätään tuntuu hankalalta, suosittelen Mailchimp-verkkokurssia tai vaikkapa tunnin ajanvarausta Mailchimpin salojen selvittämiseen.

Selvitämme tarpeesi ja laadimme kirjepohjan noudattaen toiveitasi. Varmistamme myös, että kirjepohja palvelee juuri tarkoitustaan. Noudatamme brändisi värimaailmaa ja saat logosi ja somekanavasi näkyville – esittämiesi toiveiden mukaisesti.

Sinullakin on kiire! Saat kirjepohjan kommentoitavaksi parhaimmillaan parissa päivässä.

Huomaa, että aivan kaikkea emme voi sisällyttää kirjepohjaan, jotta se toimii varmasti lukijoidenkin mielestä. Mikäli haluat kirjepohjan useampaan tarpeeseen, voimme ilman muuta laatia sinulle useammankin kirjepohjan, erilaisiin tarpeisiin. Kysy lisää yhteydenottolomakkeella. Jotta voimme toimittaa kirjepohjan käyttöösi, sinulla tulee olla Mailchimp-tili rekisteröitynä. Nopeimmin otat sen käyttöön opiskelemalla Mailchimpin käytön verkkokurssillamme. Jos haluat, että luomme tilisi ja hoidamme sen perusasetukset kuntoon, ota yhteyttä ja saat siitä tarjouksen.

Kuluttaja-asiakkailla on kirjepohjan laatimisen ostettuaan 14 vuorokauden lakisääteinen peruutusoikeus, mikäli palvelun toimittaminen ei vielä ole alkanut. Mikäli olet palauttanut kyselylomakkeen 14 vuorokauden sisällä eli lomakkeen suunnittelu on Oppilassa alkanut, on palvelun tuottaminen jo alkanut. Tällöin, mikäli vielä haluat peruuttaa ennen lomakkeen toimittamista, voimme palauttaa sinulle 50% maksamastasi hinnasta. Hintaan sisältyy kaksi muutosta (poislukien Oppilan mahdollisesti tekemien virheiden korjaamiset). Ole siis tarkka, kun kirjaat toiveitasi esitietolomakkeeseen! 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.