Mailchimp-tilisi vuosikatsastus 60 minuuttia

125,00 

Mailchimp-tilisi vuosikatsastus on ammattilaisen tekemä tarkistus ja huolto uutiskirjetilisi tärkeimpiin asetuksiin ja siivoustarpeisiin.

Tuotetunnus (SKU): 0733000035 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Mailchimp-tilisi vuosikatsastus on ammattilaisen tekemä tarkistus Mailchimp-tilisi tilanteeseen.

Mitä saat vuosikatsastuspaketissa?

Oppila Oy tarkistaa

  • tilisi tärkeimmät asetukset sekä kolmen tärkeimmän yleisösi tilanteen ja asetukset
  • siivoustarpeen (löytyykö tarpeettomia osoitteita)
  • onko kirjepohjasi ajan tasalla
  • Mailchimpin logon näkyvyyden tarpeen (maksullisella tilillä sitä ei tarvitse käyttää)

Parhaan hyödyn saat, mikäli käytät Mailchimpin maksullisia ominaisuuksia. Keskimäärin osoitteita siivoamalla olemme saaneet aikaan asiakkaillemme usean kymmenen euron kuukausisäästön – toisinaan paljon enemmänkin. Käymme läpi tärkeimmät asetukset ja päivitämme ne tarvittaessa.

Miten tämä toimii?

Kun olet ostanut vuosikatsastuksen, saat sähköpostiisi lisää ohjeita sekä koodin, jolla voit tehdä ajanvarauksen kuluitta ajanvarauspalvelussamme. Pyydämme sinua kertomaan Mailchimp-tilisi hallinnointiosoitteen. Lähetämme sinulle Mailchimp-järjestelmän sisäisen yhdistämispyynnön (ns. agency-yhteys), jolloin myönnät haluamaksesi ajaksi Oppilalle näkyvyyden tilillesi. Voit milloin tahansa poistaa tuon yhteyden ja sitä käytetään vain toivomiisi tarkoituksiin. Tämän jälkeen teemme tilisi tarkistuksen ja käymme yhdessä ruudun äärellä läpi tarvittavat toimenpiteet. Tunnissa ehdimme päivittää asetukset ja siivotakin tiliäsi. Neuvomme sinua jatkotoimenpiteissä. 

Entä sitten?

Tunnissa ehdimme käydä monta asiaa läpi.  Tai mikäli haluat vain katsastuksen ja ohjeet toimenpiteiden tekemiseen itse, onnistuu sekin ja voit harkita myös puolen tunnin pakettiaVoit lukea myös vinkeistämme blogistamme.

Oppila Oy on virallinen Mailchimp partner. Saat meiltä avun monenlaisissa Mailchimp-asioissa. Koulutamme, valmennamme ja autamme käytännön töissäsi pitkällä kokemuksella ja Mailchimpin varmentamalla osaamisella.

Oppila Oy Mailchimp partner

Saatat myös pitää...