Mailchimp-verkkokurssi vasta-alkajille

89,00 

Opi Mailchimp suomeksi! Tehokkaalla Mailchimp-kurssilla on lähes 5 tuntia videomateriaalia järkevän kokoisissa paloissa. Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille.

Osasto:

Kuvaus

Mailchimp-kurssi juuri sinulle! Haluatko oppia Mailchimpin käytön alusta alkaen, kädestä pitäen?

Tässä on juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssilla opit rauhallisesti ja perinpohjaisesti ottamaan Mailchimpin haltuun!

 

 

Tällä kattavalla Mailchimp-verkkokurssilla:

  • on yli 5 tuntia suomenkielistä videomateriaalia lyhyissä osioissa
  • jokainen asia käsitellään ensin käsitteenä, sen jälkeen näet ruudulta, mistä asiat löytyvät ja miten ne tehdään
  • opettajana pedagogisesti pätevä KTM Taina Euro, jolla on ammatillisen opettajan pätevyys ja pitkä kokemus pk-yrittäjien kouluttamisesta myös Mailchimpin käyttöön
  • kurssilla käydään läpi Mailchimpin peruskäsitteet, tilin rekisteröiminen, kirjenpohjan laatiminen, kampanjan lähettäminen sekä tutkitaan raportteja
  • saat ohjeet myös osoitteiden tuomiseen muualta sekä vahvistusviestien läpikäymiseen ja lomakkeen upottamiseen verkkosivuille
  • Ja jos yllämainitut asiat kuulostivat pelottavilta, älä kanna huolta: tällä kurssilla opit nuo kaikki aivan omaan tahtiisi!
  • Mailchimpin upouudet GDPR-lomakkeet (erilliset rastitettavat ruudut, joita käyttämällä annetaan selkeä hyväksyntä postitukselle) käsitellään kurssilla erityisellä huolella 

Verkkokurssimateriaali on käytössäsi 12 kuukautta. Vuodessa opit käyttämään Mailchimpia jo sujuvasti ja jos lähetät vaikkapa yhden asiakaskirjeen kuukaudessa, on materiaali tukenasi 12 postituksessa.

Kaikki Mailchimp-kurssimme ovat täysin suomenkielisiä ja niissä käydään Mailchimpin englanninkieliset termit läpi niin, että ne tulevat tutuiksi. 

HUOM! Muistathan, että lähetät sähköpostia vain sellaisiin sähköpostiosoitteisiin, joiden omistajilta olet saanut nimenomaisen luvan lähettää postia. Osoitteiden ”haaliminen” epämääräisistä lähteistä ja postittaminen ilman vastaanottajan lupaa katsotaan roskapostittamiseksi ja Mailchimp saattaa sulkea tilisi.

Kurssilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen kurssiin huolimatta sen läpikäymisestä, pyydämme sinulta palautteen, jotta voimme parantaa kurssia ja saat rahasi takaisin.

Lue kurssista lisää sen omalta myyntisivulta.

 

Taina Euro

Taina Euro

KTM, Kouluttaja, ammatillinen opettaja

Mailchimp-kurssin opettajana toimii Taina Euro, jolla on pitkä kokemus sähköisten palveluiden opettamisesta ja kouluttamisesta erilaisille ryhmille, etenkin pk-yrittäjille.

Mitä tarvitsen opiskeluun?

 

Mailchimp-verkkokurssi koostuu pääosin videomateriaalista sekä oppituntien kurssiselostuksista (tekstiä). Halutessasi voit ladata kurssiin kuuluvia opasmateriaaleja (osassa oppitunneista) omalle koneellesi tai tulostaa ne itsellesi.

Kuulokkeet helpottavat videoiden seuraamista, jos haluat opiskella vaikkapa kahvilassa, junassa tai muussa hiukan hälyisessä ympäristössä tai vaikka lasten leikkiessä vieressä.

Videoita voi seurata millä tahansa vempeleellä: tietokoneen näytöltä, tabletilta tai kännykältä. Selaimista toimivat erityisen hyvin Chrome ja Safari, mutta vaikeuksia ei pitäisi olla Internet Explorerilla tai Firefoxillakaan.

Nettiyhteyden on syytä olla toimiva. Mitään huimaa tehoyhteyttä eivät videot vaadi, mutta liikkuvaa kuvaa pystyy yleensä katsomaan parhaiten vähintään 3 Mbps-nopeudella. Yleensä kännykän 3G-yhteys riittää, jos yhteys on riittävän vahva etkä hermostu satunnaisista pätkäisyistä.

Rauhallista ja malttavaa mieltä!

HUOM!

Mailchimp-kurssi on lanseerattu toukokuussa 2018 ja siihen lisätään jatkuvasti lisää materiaalia.

Kurssilla on Facebook-ryhmä, jossa saat ideoita ja tukea muilta kurssilaisilta. Facebook-ryhmän jäsenyys sisältyy kurssiin yhtä niin kauan kuin kurssimateriaalitkin ovat käytössäsi. Facebook-ryhmässä myös kouluttaja vastaa kurssilaisten kysymyksiin säännöllisesti ja tarjoaa lisämateriaalia kurssilaisten käyttöön.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mailchimp-verkkokurssi vasta-alkajille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest