WordPress-etäopetus 1h

120,00 

Wordpress-etäopetus on yksityisopetusta, jossa keskustelet opettajan kanssa kuvan ja äänen välityksellä. Oppitunti räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Tuotetunnus (SKU): 0233000005 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

WordPress-etäopetus tapahtuu oman tietokoneesi kautta. Kuulet ja näet opettajan sekä voit keskustella hänen kanssaan aivan kuin olisitte samassa tilassa. Näet myös opettajan ruudun, jonka kautta voit seurata opetuksen etenemistä.

Jokainen oppitunti suunnitellaan juuri sinun tasollesi ja tarpeisiisi. Opetuksen maksettuasi pääset sivulle, jolta löydät esitehtävän, jonka palautat hyvissä ajoin ennen koulutusta. Opettaja tietää sen luettuaan juuri sinun tarpeesi ja voi keskittyä juuri sinulle tärkeisiin asioihin. Tunnissa ennätämme hyvin käydä läpi muutaman sinua askarruttavan asian.

Esimerkkejä:

  • peruskäsitteet
  • ulkoasun muokkaaminen
  • lisäosien valinta
  • blogin perustaminen ja ylläpito
  • tietoturva
  • yhteydenottolomake
  • kuvien ja videoiden käsittely ja lisääminen

Huomaa, että tunnissa ei välttämättä voida käydä läpi jonkin tietyn teeman erityisominaisuuksia tms. Kysy etukäteen, onnistuuko sinun teemasi läpikäyminen.

Tarvitset: tietokoneen (tabletti ei välttämättä riitä opiskeluvälineeksi) ja nettiyhteyden sekä mielellään mikrofonilla varustetut kuulokkeet.

Maksettuasi kurssin saat sähköpostia ja pääset täyttämään esikyselyn, jonka perusteella opiskelusi räätälöidään juuri tarpeisiisi ja opetuksen ajankohta sovitaan sinulle sopivaksi. (päivä- tai ilta-aikaan, myös viikonloppuna). Ajankohta voi olla aikaisintaan 3 arkipäivää sen jälkeen, kun olet palauttanut esitehtävän.

HUOM! Yksityisopetusten poikkeavat peruustusehdot:

Huomaathan, että sinulla on oppitunnin/oppitunnit ostettuasi 14 vuorokauden peruutusoikeus, mikäli palvelun toimittaminen ei vielä ole alkanut. Mikäli haluat pitää tuntisi ja palauttaa kyselylomakkeen 14 vuorokauden sisällä, katsotaan palvelun toimittaminen alkaneeksi omasta toiveestasi.  Jos oppitunnin suunnittelu on Oppilassa alkanut (eli olet palauttanut esitietolomakkeen), on palvelun tuottaminen jo alkanut. Tällöin, mikäli vielä haluat peruuttaa ennen yksityistuntiasi, voimme kuitenkin palauttaa sinulle 50% maksamastasi hinnasta, mikäli 14 vuorokautta ei ole vielä täyttynyt. Varattua aikaa on mahdollista siirtää, mikäli ilmoitat asiasta vähintään 24h ennen sovittua aikaa sähköpostitse osoitteeseen kanslia@oppila.fi. 

Koulutuksen tuottaa Oppila Oy

 

Tunnin aikana voimme käydä läpi juuri sinulle sopivan aiheen tai pari.

Tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja mielellään kuulokkeet!

Oppitunteja voit ostaa myös useampia! Pyydä tarjousta tai osta edullinen tuntipaketti!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...