WordPress-etäopetus 1h

89,00 

Wordpress-etäopetus on yksityisopetusta, jossa keskustelet opettajan kanssa kuvan ja äänen välityksellä. Oppitunti räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Osasto:

Kuvaus

WordPress-etäopetus tapahtuu oman tietokoneesi kautta. Kuulet ja näet opettajan sekä voit keskustella hänen kanssaan aivan kuin olisitte samassa tilassa. Näet myös opettajan ruudun, jonka kautta voit seurata opetuksen etenemistä.

Jokainen oppitunti suunnitellaan juuri sinun tasollesi ja tarpeisiisi. Opetuksen maksettuasi pääset sivulle, jolta löydät esitehtävän, jonka palautat hyvissä ajoin ennen koulutusta. Opettaja tietää sen luettuaan juuri sinun tarpeesi ja voi keskittyä juuri sinulle tärkeisiin asioihin.

Esimerkkejä:

  • peruskäsitteet
  • ulkoasun muokkaaminen
  • lisäosien valinta
  • blogin perustaminen ja ylläpito
  • tietoturva
  • yhteydenottolomake
  • kuvien ja videoiden käsittely ja lisääminen

Saat käyttöösi myös opiskelualustan, jolla voit testata kaikkea opiskeltavaan asiaan liittyvää hajottamatta mitään.

Tarvitset: tietokoneen (tabletti ei välttämättä riitä opiskeluvälineeksi) ja nettiyhteyden sekä mielellään mikrofonilla varustetut kuulokkeet.

Maksettuasi kurssin, pääset täyttämään esikyselyn, jonka perusteella opiskelusi räätälöidään juuri tarpeisiisi ja opetuksen ajankohta sovitaan sinulle sopivaksi. (päivä- tai ilta-aikaan, myös viikonloppuna). Ajankohta voi olla aikaisintaan 3 arkipäivää sen jälkeen, kun olet palauttanut esitehtävän. Ennen sovittua yksityistuntiasi saat myös pääsyn opiskelualustalle, jolla voit kaikessa rauhassa ja riskittä harjoitella ja testailla WordPress-sivuston rakentamista. Saat käyttää harjoittelualustaa niin kauan kuin haluat!

HUOM! Yksityisopetusten poikkeavat peruustusehdot:

Huomaathan, että sinulla on oppitunnin/oppitunnit ostettuasi 14 vuorokauden peruutusoikeus, mikäli palvelun toimittaminen ei vielä ole alkanut. Mikäli haluat pitää tuntisi ja palauttaa kyselylomakkeen 14 vuorokauden sisällä, katsotaan palvelun toimittaminen alkaneeksi omasta toiveestasi.  Jos oppitunnin suunnittelu on Oppilassa alkanut (eli olet palauttanut esitietolomakkeen), on palvelun tuottaminen jo alkanut. Tällöin, mikäli vielä haluat peruuttaa ennen yksityistuntiasi, voimme kuitenkin palauttaa sinulle 50% maksamastasi hinnasta, mikäli 14 vuorokautta ei ole vielä täyttynyt. Varattua aikaa on mahdollista siirtää, mikäli ilmoitat asiasta vähintään 24h ennen sovittua aikaa sähköpostitse osoitteeseen kanslia@oppila.fi. 

Koulutuksen tuottaa Oppila Oy

 

Oppimisalusta

Saat käyttöösi oppimisalustan, jolla voit harjoitella ja testailla WordPress-sivuston rakentamista.

Opiskele kotonasi

Tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja mielellään kuulokkeet!

Jos yksi tunti ei riitä....

Oppitunteja voit ostaa myös useampia! Pyydä tarjousta tai osta edullinen tuntipaketti!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Pin It on Pinterest