Mailchimp-verkkokurssi suomeksi

119,00 

Tässä täydellinen itseopiskelupaketti Mailchimpin opiskeluun! Aloite heti tänään tehokas Mailchimp-verkkokurssi

Tuotetunnus (SKU): 0111000022 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Haluatko oppia Mailchimpin käytön alusta alkaen, kädestä pitäen? Haluatko perehtyä huolella Mailchimpin perusominaisuuksiin?

Tässä on juuri sinulle sopiva kurssi!

Kurssilla opit rauhallisesti ja perinpohjaisesti ottamaan Mailchimpin haltuun! Itseopiskelupaketti on käytössäsi kokonaisen vuoden ja voit palata sen äärelle milloin haluat ja opiskella täysin omaan tahtiisi.

Mailchimp-kurssilla opit mm.

 • laittamaan kuntoon yleisön ja tilisi asetukset
 • tekemään sisällön laatimista helpottavan kirjepohjan
 • laatimaan kampanjan uudella rakentajalla tai klassisella rakentajalla
 • tekemään footerin, jossa kaikki teksti on suomeksi
 • siivoamaan kontaktejasi
 • sekä paljon muuta!

Ja jos kaipaat pidemmälle meneviä luentoja, nappaa tehokas luentopaketti ja pääset myös kuukausittaiselle kyselytunnille!

Tällä kattavalla Mailchimp-verkkokurssilla:

 • on yli 7 tuntia suomenkielistä videomateriaalia lyhyissä osioissa
 • yli 50 napakkaa oppituntia
 • jokainen asia käsitellään ensin käsitteenä, sen jälkeen näet ruudulta, mistä asiat löytyvät ja miten ne tehdään
 • opit Mailchimpin käytön suomeksi
 • opettajana pedagogisesti pätevä KTM Taina Norha, jolla on ammatillisen opettajan pätevyys ja pitkä kokemus pk-yrittäjien kouluttamisesta myös Mailchimpin käyttöön
 • kurssilla käydään läpi Mailchimpin peruskäsitteet, tilin rekisteröiminen, kirjepohjan laatiminen, kampanjan lähettäminen sekä tutkitaan raportteja
 • saat ohjeet myös osoitteiden tuomiseen muualta sekä vahvistusviestien läpikäymiseen ja lomakkeen upottamiseen verkkosivuille
 • opit myös Mailchimpin GDPR-lomakkeet (erilliset rastitettavat ruudut, joita käyttämällä annetaan selkeä hyväksyntä postitukselle) käsitellään kurssilla erityisellä huolella.
 • Mailchimpin maksuttomat ominaisuudet käydään kattavasti läpi ja opit hyödyntämään niitä tehokkaasti, etkä välttämättä tarvitse maksullista versiota ennen kuin olet kerännyt rajat ylittävät määrät osoitteita!
 • Ja jos yllämainitut asiat kuulostivat pelottavilta, älä kanna huolta: tällä kurssilla opit nuo kaikki aivan omaan tahtiisi!
 • Mailchimpin opiskelu on hauskaa!

Verkkokurssimateriaali on käytössäsi 12 kuukautta. Vuodessa opit käyttämään Mailchimpia jo sujuvasti ja jos lähetät vaikkapa yhden asiakaskirjeen kuukaudessa, on materiaali tukenasi 12 postituksessa.

HUOM! Kurssin opiskeluoikeus on henkilökohtainen ja mikäli organisaatiossanne tarvitaan opiskeluoikeudet useammalle henkilölle, annamme mielellämme edullisen ryhmätarjouksen.

Kaikki Mailchimp-kurssimme ovat täysin suomenkielisiä ja niissä käydään Mailchimpin englanninkieliset termit läpi niin, että ne tulevat tutuiksi. 

HUOM! Muistathan, että lähetät sähköpostia vain sellaisiin sähköpostiosoitteisiin, joiden omistajilta olet saanut nimenomaisen luvan lähettää postia. Osoitteiden ”haaliminen” epämääräisistä lähteistä ja postittaminen ilman vastaanottajan lupaa katsotaan roskapostittamiseksi ja Mailchimp saattaa sulkea tilisi.

Oppilan tyytyväisyystakuu

Lue kurssista lisää sen omalta myyntisivulta.

Kurssilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen kurssiin huolimatta sen läpikäymisestä, pyydämme sinulta palautteen, jotta voimme parantaa kurssia ja saat rahasi takaisin.

Mailchimp-kurssin opettajana toimii Taina Norha, jolla on pitkä kokemus sähköisten palveluiden opettamisesta ja kouluttamisesta erilaisille ryhmille, etenkin pk-yrittäjille.

Mitä tarvitset opiskeluun?

 

Mailchimp-verkkokurssi koostuu pääosin videomateriaalista sekä oppituntien kurssiselostuksista (tekstiä). Halutessasi voit ladata kurssiin kuuluvia opasmateriaaleja (osassa oppitunneista) omalle koneellesi tai tulostaa ne itsellesi. Kuulokkeet helpottavat videoiden seuraamista, jos haluat opiskella vaikkapa kahvilassa, junassa tai muussa hiukan hälyisessä ympäristössä tai vaikka lasten leikkiessä vieressä. Videoita voi seurata millä tahansa vempeleellä: tietokoneen näytöltä, tabletilta tai kännykältä.

Opiskelua varten voit asentaa kännykkääsi (Android tai iPhone) Zenler-sovelluksen sovelluskaupasta. Se on täysin maksuton ja sen avulla kurssin seuraaminen kännykällä on vaivatonta.

Rauhallista ja malttavaa mieltä!

Mailchimp-verkkokurssilla opiskelu on helppoa

HUOM!

Mailchimp-kurssi päivittyy tasaisesti.

Kurssi lanseerattiin keväällä 2018 ja se on sen jälkeen kasvanut ja päivittynyt. Keväällä 2019 Mailchimp teki suurempia muutoksia mm. keskeisiin käsitteisiin (postituslistasta tuli yleisö) ja maksuttoman version ominaisuuksia karsittiin. Mailchimp on jatkanut uudistusten tekemistä edelleenkin ja kurssia pidetään aktiivisesti ajan tasalla. Kaikki kurssivideot on uusittu vuonna 2022 ja niitä päivitetään tasaisesti asioiden muuttuessa.

Oppila Oy Mailchimp partner

Oppila Oy on virallinen Mailchimp PRO Partner.

 

Mailchimp verkkokurssin palautteita

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...