Mailchimp-kuukausipaketti

34,90 

Tule mukaan Mailchimp-asiantuntijaluennoille kuukausiveloituksella. Pysy ajan tasalla Mailchimpissä ja tutustu sen ominaisuuksiin syvällisesti.

 

Tuotetunnus (SKU): 0177000031 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Haluatko ylläpitää Mailchimp-osaamistasi? Ovatko Mailchimpin uudet ominaisuudet yllättäneet? Miten saisit enemmän irti Mailchimpin kattavista ominaisuuksista? Miten voit saada yksilöllistä apua?

Pysy ajan tasalla Mailchimpin uusista ominaisuuksista, tehokkaasta käytöstä ja kysy neuvoja kokeneelta Mailchimp-kouluttajalta. Näitä luentoja on järjestetty jo vuodesta 2018 ja palaute on aina kiittävää!

Tule siis mukaan Mailchimp-liveluennoille ja kyselytunneille!

Oppila järjestää kerran kuussa tehokkaan noin tunnin mittaisen live-luennon jostakin ajankohtaisesta asiasta. Saatamme myös paneutua perusasioihin tavallista syvällisemmin. Luennon aikana voit kysyä ja voit esittää kysymyksesi valmiiksi myös etukäteen. Luennot tallennetaan ja luentoarkisto on käytössäsi (aiemman vuoden luennot!).

Kerran kuussa pidetään myös ”Kysy mitä tahansa Mailchimpistä” -kyselytunti, jolle voit osallistua kyselemään omista Mailchimp-ongelmistasi. Näitä emme tallenna kokonaisuutena, mutta halutessasi saat oman tallenteen juuri sinun asiasi käsittelystä.

Luentopaketteja on myynnissä

Puolen vuoden luentopaketin tilaus ei uusiudu.

Oppila Oy on virallinen Mailchimp partner ja Oppilan kouluttajalla Taina Norhalla on Mailchimpin myöntämä sertifikaatti osoituksena osaamisesta.

Mailchimp-kuukausipaketti 1

Mailchimp sertifikaatti Oppila.fi Mailchimp Emai Marketing sertifikaatti

Mikäli tarvitset yksityisopetusta, voit varata ajan ajanvarauksestamme.

Saatat myös pitää...