Ale!

WordPress-etäopetus 3h PAKETTI

Original price was: 360,00 €.Current price is: 299,00 €.

Wordpress-etäopetus on yksityisopetusta, jossa keskustelet opettajan kanssa kuvan ja äänen välityksellä. Oppitunniti räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Tuotetunnus (SKU): 023300006 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

WordPress-etäopetus tapahtuu oman tietokoneesi kautta. Kuulet ja näet opettajan sekä voit keskustella hänen kanssaan aivan kuin olisitte samassa tilassa. Näet myös opettajan ruudun, jonka kautta voit seurata opetuksen etenemistä.

Jokainen oppitunti suunnitellaan juuri sinun tasollesi ja tarpeisiisi. Opetuksen maksettuasi saat sähköpostilla ohjeet ja linkin esitietokyselyyn, jonka palautat hyvissä ajoin ennen koulutusta. Opettaja tietää sen luettuaan juuri sinun tarpeesi ja voi keskittyä juuri sinulle tärkeisiin asioihin. Oppitunneilla käymme läpi opittavat asiat ja tuntien välillä voit harjoitella kurssiin kuuluvassa harjoitteluympäristössä, joka säilyy käytössäsi kurssin käytyäsi.

Esimerkkejä:

  • peruskäsitteet
  • ulkoasun muokkaaminen
  • lisäosien valinta
  • blogin perustaminen ja ylläpito
  • tietoturva
  • yhteydenottolomake
  • kuvien ja videoiden käsittely ja lisääminen

HUOM! Varmista etukäteen, jos haluat käydä läpi jonkin tietyn teeman käyttöä. Oppilalla ei ole mahdollisuutta perehtyä kaikkien premium-teemojen muokkaamiseen näiden tuntien puitteissa.

Tarvitset: tietokoneen (tabletti ei välttämättä riitä opiskeluvälineeksi) ja nettiyhteyden sekä mielellään mikrofonilla varustetut kuulokkeet.

Maksettuasi kurssin, pääset täyttämään esikyselyn, jonka perusteella opiskelusi räätälöidään juuri tarpeisiisi ja opetuksen ajankohta sovitaan sinulle sopivaksi. (päivä- tai ilta-aikaan, myös viikonloppuna). Ajankohta voi olla aikaisintaan 3 arkipäivää sen jälkeen, kun olet palauttanut esitehtävän.

HUOM! Yksityisopetusten poikkeavat peruutusehdot:

Huomaathan, että kuluttaja-asiakkaall on yksityisopetuksen oppitunnin/oppitunnit ostettuaan 14 vuorokauden peruutusoikeus, mikäli palvelun toimittaminen ei vielä ole alkanut. Mikäli haluat pitää tuntisi ja palauttaa kyselylomakkeen 14 vuorokauden sisällä, katsotaan palvelun toimittaminen alkaneeksi omasta toiveestasi.  Jos oppitunnin suunnittelu on Oppilassa alkanut (eli olet palauttanut esitietolomakkeen), on palvelun tuottaminen jo alkanut. Tällöin, mikäli vielä haluat peruuttaa ennen yksityistuntiasi, voimme kuitenkin palauttaa sinulle pakettihinnoitellusta tuntipaketista 75% maksamastasi hinnasta, mikäli 14 vuorokautta ei ole vielä täyttynyt. Varattua aikaa on mahdollista siirtää, mikäli ilmoitat asiasta vähintään 24h ennen sovittua aikaa sähköpostitse osoitteeseen kanslia@oppila.fi. 

Koulutuksen tuottaa Oppila Oy

 

Saat käyttöösi oppimisalustan, jolla voit harjoitella ja testailla WordPress-sivuston rakentamista.

Tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja mielellään kuulokkeet!

Voit ostaa myös vain yhden yksityistunnin – tai kysyä tarjousta koulutuksesta isommalle joukolle!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.