Yrittäjän Instagram vasta-alkajalle PILOTTITUOTE

79,00 

Kiinnostaako Instagram, mutta et tiedä, miten aloittaisit? Mikä se oikein on ja mihin yrittäjä sitä voi hyödyntää? Tule mukaan opiskelemaan Instagramin perusteita!

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ota Instagram haltuun tehokkaasti ja perinpohjaisesti!

Kurssiluentojen tallenteet ovat kaikkien kurssilaisten käytössä – jatkossakin!

Yrittäjän Instagram on verkkokurssikokonaisuus, jolla opit alkeista alkaen

 • mikä Instagram on
 • miten sitä käytetään
 • miten tili rekisteröidään ja mitkä ovat yritystilin edut
 • mikä on Instagramin BIO ja miten sellainen laaditaan
 • miten monin tavoin hyödynnät linkkiä Instagramin profiilissa
 • miten kuvia ladataan ja muokataan
 • mikä on hashtag ja mitä niillä tehdään
 • miten tilastoja luetaan
 • minkälaisia kuvia Instagramiin kannattaa laittaa – mikä on oma juttusi?
 • mistä niitä seuraajia saa ja miten heitä kohdellaan
 • mikä on Instagram Story
 • ja monta muuta asiaa

Kurssi on tarkoitettu juuri sinulle, joka vasta pohdit Instagramin käyttöönottoa tai et ole aivan päässyt vielä juonesta kiinni. 

Kurssi käynnistyi joulukuussa 2018,  jolloin pidettiin ensimmäinen verkkoluento. Sen jälkeen verkkoluentoja on pidetty jo useampia ja keskustelu Facebook-ryhmässä on aktiivista. Verkkoluennot on tallennettu ja tallenteet ovat kaikkien kurssilaisten käytössä. 

Verkkoluentojen lisäksi kurssialueelta löytyy video-oppitunteja monesta aiheesta. Oppitunnit ovat syntyneet kurssilaisten toiveista ja uutta materiaalia lisätään kurssille jatkuvasti kurssilaisten toivomassa järjestyksessä!

Yrittäjän Instagram -verkkokurssilla on oma Facebook-ryhmä

Yrittäjän Instagram-verkkokurssilla on oma suljettu Facebook-ryhmänsä, jonka tarkoituksena on tutustuttaa kurssilaiset toisiinsa, vaihtaa kokemuksia ja saada luontevaa pöhinää kurssilaisten Instagram-tileille yhteisen ponnistuksen kautta. Kurssin opettaja vastailee Facebook-ryhmässä kysymyksiin ja antaa uusia haasteita Instagram-julkaisuihin. 

Facebook-ryhmään pääset liittymään heti ostettuasi kurssin. 

HUOMIOITAVAA KURSSIN LUENNOISTA

Kutsut kurssiluennoille tulevat kurssin Facebook-ryhmään sekä sähkööpostilla kurssilaisille. Luennot ovat perehdytystä asiaan ja uusiin työkaluihin. Ei ole välttämätöntä, että luennon aikana testaisit vielä asioita vaan kannattaa kuunnella ja tutustua, ja harjoitella vasta luennon jälkeen. 

MIKÄ ON PILOTTIKURSSI?

Kurssin vetäjä, Taina Euro, on kouluttanut Instagramin käyttöä monenlaisille käyttäjille – etenkin yrittäjille – jo monen vuoden ajan. Luokkaopetuksessa ja etäopetuksessa hän on käynyt samat asiat läpi monenlaisten käyttäjien kanssa ja tottunut johdattamaan opiskelijat tehokkaasti, iloisesti ja menestyksellisesti Instagramin maailmaan. Verkkokursseja on toivottu jo pitkään ja esteenä on ollut Instagramin jatkuvat päivitykset, jotka muuttavat sekä käyttöliittymää että tuovat koko ajan uusia toiminnallisuuksia. Tällä lyhyemmällä luentokokonaisuudella eli PILOTTIKURSSILLA testataan, miten verkkoluentojen ja verkkokurssimateriaalin yhdistelmä toimii. Tervetuloa mukaan edullisella pilottihinnalla!

Oppilan Instagram-vinkit

Oppilan blogissa on kirjoitettu Instagramista lukuisia juttuja ja ne ovatkin blogin suosituinta antia! Tutustu ihmeessä niihin klikkaamalla tästä! 

Taina Euro kouluttaa ja konsultoi markkinointiviestintää ja digitaalista markkinointia Oppila Oy:ssä. 

Seuraa Instagramissa @tainaeuro ja @oppila.fiInstagramista löydät myös Tainan ja puolisonsa Kirjallisia-kirjablogin @kirjallisia sekä @melskatti -kissojen tilit. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.