Mailchimpin footer kuntoon 1.7.2019

59,00 

Mailchimpin footer kuntoon -luennolla opit yhdeltä istumalta muokkaamaan uutiskirjeesi alalaidan tekstit varmuudella!

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

 

Mailchimpin footer voi olla hiukan pelottava osio.
Eikö Mailchimpin uutiskirjeesi alalaita näytä tyylikkäältä?
Lakisääteiset tekstit – mitä ne nyt olivatkaan?
Oletko epävarma, miten uskallat muokata Mailchimpin footeria?
Tiedätkö, miten saat poistettua ”Add us to your address book” -tekstin tekemättä mitään typerää samalla?

Haluatko ottaa Mailchimpin uutiskirjeen footerin eli alalaidan haltuun tyylillä ja varmuudella?

Tervetuloa Mailchimpin footer kuntoon -oppitunnille!

Mailchimpin footer kuntoon -oppitunti on etäluento, joka pidetään ma 1.7.2019 ja sen tallenne on myynnissä vuoden loppuun asti. Voit tulla mukaan heti heinäkuun alussa tai katsella tallenteen ihan milloin haluat! Mukana livenä osallistumalla pääset esittämään kysymyksiä ja saat heti vastauksia!

Mailchimpin footer kuntoon -luennolla opit mm.

  • mitä tietoja footerissa on pakko olla
  • mitä tapahtuu, jos poistat jonkin pakollisen tiedon, etkä huomaa sitä
  • miten voit poistaa Add us to your address book -tekstin
  • miten voit muokata footerin ulkonäköä toiveittesi mukaan
  • mitä ne kaikki kryptiset koodit eli tagit oikein tarkoittavat ja mistä ne tuovat tiedot

Osallistujilta edellytetään Mailchimpin peruskäyttötaitoja. Ne voit muuten opiskella erittäin tehokkaasti Oppilan Mailchimp-verkkokurssilla. HUOM! Tämä luento kuuluu Mailchimp-verkkokurssin opiskelijoille hintaan, joten jos Mailchimp kiinnostaa, kannattaa verkkokurssi ilman muuta. Mailchimp-verkkokurssilla kurssiluentoja pidetään n. kerran kuukaudessa tai 6 viikon välein.

Mailchimpin footer kuntoon -etäluento kestää noin tunnin. Luennon tallenne on katsottavissa Oppilan kurssialustalla parin päivän sisällä luennosta ja se on käytössäsi vuoden loppuun saakka (verkkokurssilaisilla koko kurssiajan 12 kuukautta). Saat luennon yhteydessä myös tulostettavat / tallennettavat materiaalit, jotka toimivat muistilistanasi, kun lähdet muokkaamaan omaa footeriasi.

Kouluttajana tällä Oppilan Oppitunnilla toimii KTM Taina Norha (Euro), jolla on pitkä kokemus digimarkkinoinnin kouluttamisesta ja etenkin Mailchimpin kouluttamisesta monien vuosien ajalta. Taina on koulutukseltaan ekonomi ja ammatillinen opettaja ja hänen opetustyyliään kehutaan selkeäksi ja tehokkaaksi. 

Palautetta Tainan koulutuksista:

”Jäntevä ja selkeä opetus!” – Mirkka, Naantali

”Taina opettaa huolella ja tarkasti! Taatusti pysyy mukana.”  – Rauni

Kun olet ostanut pääsyn luennolle tai tallenteen, saat sähköpostiisi ohjeet kurssialustalle kirjautumisesta. Sieltä löydät lisää ohjeita ja luennon tallenne ilmestyy kurssialustalle parin päivän sisällä. Sinun ei ole ennen luentoa välttämätöntä käydä kurssialustalla, sillä saat sähköpostiisi henkilökohtaisen linkin luennolle kirjautumiseen päivää ennen luentoa sekä muistutuksen tuntia aiemmin, mikäli olet ostanut pääsyn luennolle riittävän ajoissa. Jos haluat kuulla luennon myöhemmin, pääset ostettuasi heti käsiksi tallenteeseen ja voit opiskella milloin tahansa, missä tahansa.

Tarvitset tietokoneen ja nettiyhteyden. Mikrofoni ei ole tarpeellinen, sillä kysymykset voit esittää chatin kautta luennon aikana. Voit tarkistaa, että selaimesi ja nettiyhteyden nopeus riittävät luennon seuraamiseen tämän linkin kautta. Oppila käyttää Bigmarkerin kattavia webinaaripalveluja etäopetuksessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mailchimpin footer kuntoon 1.7.2019”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Pin It on Pinterest