Ale!

Etäkokoukset ja niiden työkalut sekä tekniikkavinkit -verkkokurssi

23,60 

Etäkokoukset haltuun! Tule tutuksi eri etäkokoustyökalujen kanssa. Opi parhaat niksit, jotta tekniikka ei töki ja jotta näytät ammattimaiselta.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 0511000026 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Etäkokoukset ja tekniikkavinkit auttaa sinua ymmärtämään, minkälaisia etäkokoustyökaluja on tarjolla ja miten valitset juuri omaan tarpeeseesi sopivimmat.

Haluaisitko itsekin oppia pitämään etäkokouksia? Kaipaavatko asiakkaanne etäapua tai onko yhdistyksen tarve pitää kokouksia etätyökaluilla? Tällä kurssilla ja luentopaketilla selviävät etäkokoustyökalujen salat ja opit itse valitsemaan sopivimmat työkalut tarpeesi mukaan.

MIKÄ ON ZOOM? ENTÄ MEET JA TEAMS? MITEN NIILLÄ PIDETÄÄN ETÄKOKOUKSIA?

Milloin kannattaa suunnitella interaktiivinen kokous ja milloin on syytä vain luennoida? Onko pakko maksaa työkaluista?

TÖKKIIKÖ NETTI? MISTÄ SEN TIETÄÄ?

Opit mittaamaan netin nopeuden ja ymmärtämään nopeuslukemia. Muutamalla niksillä saatat parantaa netin nopeutta.

PÄTKIIKÖ VAIKKA NETTI ON NOPEA?

Käymme läpi myös, miten voit varmistaa, että tietokoneesi kapasiteetti on kokouksesi käytössä.

ÄÄNI JA KUVA 

Tietysti haluamme, että näymme ruudun läpi laadukkaasti ja ammattimaisesti. Parhaat niksit ja laitevinkit! Onko mikrofonilla väliä? Entä webbikameralla? Mikä vaikutus valaistuksella on kuvanlaatuun? Entä miten näytän itse paremmalta kuvassa.

HUOM! Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka et vielä ole aivan sinut etäkokousten ja -koulutusten pitämisen kanssa. Saat rautaisannoksen eri työkaluista ja voit valita sopivimmat omiin tarkoituksiisi. Kurssilla on oma sisäinen keskustelualustansa, jossa voit pyytää neuvoja ja vinkkejä muilta kurssilaisilta ja kouluttajalta. Kurssimateriaalit ja luentotallenteet ovat käytössäsi vuoden ajan. 

KURSSIN SISÄLTÖ

  • luentotallenne, tutustutaan etäkokoustyökaluihin ja niiden valintaan.
  • luentotallenne tekniikkavinkeistä (mikrofoni, kamera, valaistus, netti, tietokone…)
  • luentotallenne Zoomin käytöstä
  • oheismateriaalit
  • vinkkilistat

Kurssialustalla löytyy oma keskustelualueensa vain kurssilaisten käyttöön. Luentotallenteet ja kurssimateriaalit ovat käytössäsi vuoden ajan.

Kouluttajasi on kokenut etäkouluttaja KTM Taina Norha. Taina on etäkokoustanut pian 20 vuotta eri työkaluilla ja etäkouluttanut useita vuosia.

Taina Norha Oppila Oy

Taina on koulutukseltaan markkinointiekonomi ja ammatillinen opettaja. Voit olla varma, että kaikki Oppilan kurssit ja koulutukset ovat pedagogisesti korkeatasoisia!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.