Laskeutumissivut ja liittymislahjan toimittaminen Mailchimpillä

39,00 

Opi nopeasti ja helposti Mailchimpillä tekemään näyttävä laskeutumissivu ja lähettämään liittymislahjasi automaattisesti ilman monimutkaisia ja kalliita palveluita.
Tuotetunnus (SKU): 0111000025 Osasto:

Kuvaus

Tällä kurssilla opit nopeasti ja tehokkaasti tekemään laskeutumissivuja Mailchimpillä. Voit lähettää liittymislahjasi sen tilanneille automaattisesti – ja lähestyä heitä valmiilla viesteillä sen jälkeenkin. Maksuton Mailchimp-tili riittää tällä kurssilla.

LASKEUTUMISSIVUT HELPOSTI MAILCHIMPILLÄ – JA VAIKKA MITEN MONTA!

Opit tekemään laskeutumissivun ja muokkaamaan sen oman brändisi näköiseksi. Itse asiassa voit tehdä rajattomasti laskeutumissivuja.

TOIMITA LIITTYMISLAHJA AUTOMAATTISESTI 

Opit automatisoimaan liittymislahjan lähettämisen sen tilanneille. Postituslistallesi laskeutumissivun kautta liittyneet saavat lahjasi automaattisesti.

LÄHETÄ AJASTETTU SARJA SÄHKÖPOSTEJA MAKSUTTOMALLA MAILCHIMP-TILILLÄ

Opit tekemään usean sähköpostin ketjun, mikäli haluat lähettää liittymislahjan tilanneille aiheeseen liittyen usean sähköpostin sarjan.

MAKSUTON MAILCHIMP-TILI TOSIAAN RIITTÄÄ!

Ja tämän kaiken voit tehdä maksuttomalla Mailchimp-tililläsi. Ilman muuta saat kattavasti kaikenlaista lisää, mikäli päivität Mailchimp-tilisi maksulliselle tasolle, mutta pääset aivan mainiosti ja tehokkaasti alkuun ihan jo perusominaisuuksilla – kunhan opit ottamaan ne käyttöön!

HUOM! Tällä kurssilla ei opeteta Mailchimpin käytön perusteita vaan siihen suosittelemme lämpimästi todella kattavaa Mailchimpin perusteet -verkkokurssia, jolla opit Mailchimpin käytön aivan alusta alkaen. Varmista, että osaat yleisön asetusten perusteet ja kampanjan eli uutiskirjeen laatimisen. 

Riskitön tyytyväisyystakuu 30 päivää!

Tyytyväinen opiskelija on meille tärkeä! Eli jos et ole tyytyväinen, mekään emme ole tyytyväisiä.

 

Jos opiskelet koko kurssin läpi ja rakennat laskeutumissivusi ohjeiden mukaan, mutta et ole tyytyväinen kurssin oppeihin, palautamme rahasi vastattuasi kyselyymme. Haluamme, että kurssi on toimiva ja tuo avun kaikille asiakkaillemme. Siksi haluamme palautetta myös kurssin parantamisesta ja sinulle turvallisen ostoksen.

Oppilan tyytyväisyystakuu

Kouluttajasi on kokenut Mailchimp-osaaja KTM Taina Norha. Tainalla on yli kymmenen vuoden kokemus Mailchimpin käyttämisestä sekä Mailchimpin myöntämä sertifikaatti osaamisesta.

Taina Norha Oppila Oy

Taina on koulutukseltaan markkinointiekonomi ja ammatillinen opettaja. Voit olla varma, että kaikki Oppilan kurssit ja koulutukset ovat pedagogisesti korkeatasoisia!

Laskeutumissivut ja liittymislahjan toimittaminen Mailchimpillä 1

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.