/ / / Mailchimpin automaatiot – lähetä sähköpostisarja helposti

Mailchimpin automaatiot – lähetä sähköpostisarja helposti

49,00 

Opi yhdeltä istumalta lähettämään usean viestin ajoitettu sarja vaikkapa uutiskirjeesi juuri tilanneille. Käymme napakasti läpi Mailchimpin perusautomaation, jonka voit rakentaa ihan vaikka maksuttomalla Mailchimp-tililläsi.

Tuotetunnus (SKU): 0122000027 Osastot: ,

Kuvaus

Haluatko tulla tutuksi uutiskirjeesi tilaajille? Hyväksi koettu konsti on lähettää vaikkapa muutaman sähköpostin sarja, jolla kerrot aihepiireistäsi ja osaamisestasi, tai ihan vain yrityksestäsi vähän enemmän. Tai tarjoat jonkin kivan alennuksen uusille tuttavuuksille.

Mailchimpin automaatiot napakasti haltuun

Mailchimpin perusominaisuuksiin kuuluvat perustason automaatiot. Tässä workshopissa näet napakasti, miten pystyt myös maksuttoman tilin automaatioilla rakentamaan useamman viestin ketjun, joka käynnistyy vaikkapa kun uusi tilaaja ilmestyy postituslistallesi. Tällä luennolla käymme läpi perusautomaatioita, joita voit käyttää myös maksuttomalla tilillä. Jos sinua kiinnostavat Mailchimpin Customer Journey -automaatiot (joihin tarvitset Standard-tasoisen tilin), saat niihin myös valmennusta.

Tule mukaan livenä 5. helmikuuta tai opiskele sama tallenteelta, joka jää käyttöösi.

HUOM! Tarvitset perusosaamisen Mailchimpin käytöstä, jotta saat irti kaiken tarpeellisen tästä workshopista. Tämä noin tunnin pituinen workshop ei käsittele Mailchimpin muita ominaisuuksia. Ennen luennon katsomista pohdi jo etukäteen, minkälaisia viestejä voisit lähettää.  Mikäli kaipaat perusominaisuuksista koulutusta, tutustu Oppilan kurssikaupan muihin Mailchimp-tuotteisiin.

Kouluttajanasi toimii Mailchimpin sertifioima KTM Taina Norha, joka toimii Oppila Oy:n kouluttajana. Oppila on myös Mailchimp partner.

Miten Mailchimpin automaatiot -workshop toimii?

Liveluento pidettiin 5. helmikuuta 2021 ja sen tallenne on katsottavissasi kurssialustalla niin monta kertaa kuin haluat. Löydät alustalta myös workshopiin kuuluvan ennakkomateriaalin / työkirjan, joka auttaa sinua suunnittelemaan automaatioitasi fiksusti.

 

HUOM! Tallenne on käytössäsi niin kauan kuin se on vielä ajankohtainen. Jos luennon käsittelemä toiminto ei ole enää Mailchimpissä käytössä, päivitetään tämä tieto kurssialustalle.

Mailchimp sertifikaatti Oppila.fi

 

Mailchimpin automaatiot - lähetä sähköpostisarja helposti 1

 

HUOM! Jos sinulla on voimassaoleva opiskeluoikeus Mailchimp-verkkokurssille (ei koske itseopiskelupakettia), kuuluu tämä sinulle automaattisesti hintaan! Kurssilaiset saavat tästä sähköpostia ja asiasta kerrotaan myös kurssin omassa Facebook-ryhmässä ja yhteisössä. Kyseiseen verkkokurssiin sisältyy live-luento noin kymmenen kertaa vuodessa ja niiden tallenteet vuodesta 2018 lähtien. Älä siis osta tätä kurssia, mikäli sinulla on opiskeluoikeus voimassa! 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mailchimpin automaatiot – lähetä sähköpostisarja helposti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...