Suunnittele joulusi vaivatta

19,90 

Suunnittele joulusi tehokkaasti ja hauskasti näillä kymmenellä suunnitelmalla! Voit tulostaa suunnitelmat tai muokata niitä Canvalla juuri tarpeisiisi sopiviksi.

Tuotetunnus (SKU): 0388000041 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Onnistunut joulu suunnitellaan huolella!

Ehkä sinäkin teet jouluisin listoja eri asioista? Haluaisitko 10 sivua suunnitelmia monenlaiseen joulusuunnitteluun? Ihan pikkurahalla! 

Oppilan tarjoamilla Canva-suunnittelupohjilla luot vaikka samantien suunnitelmat koko jouluun.

 • Lahjalistat
 • ruokakomeroiden inventointi
 • juhlapöydän suunnittelu
 • joulukorttilista
 • CHECK!

10 sivua upeita suunnitelmia, jotka voit halutessasi muokata Canvalla juuri sinulle sopiviksi. Tai voit vain suoraan tulostaa suunnitelmat ja nauttia niistä.

Ja nämä pohjat säilyvät sinulla jatkossakin ja parilla klikkauksella käytät niitä vaikka juhannusjuhlien, synttäreiden tai minkä tahansa juhlan suunnitteluun.

Suunnittele joulusi vaivatta 1

Miten tämä toimii?
Tarvitset Canva-tilin, mikäli haluat muokata näitä joulusuunnittelupohjia. Se ei ole välttämätön, mikäli vain haluat tulostaa nämä pohjat käyttöösi.
Kun teet ostoksen, saat sähköpostiisi ohjeet kurssialustalle kirjautumiseen. Löydät nämä muokattavat julkaisupohjat omalta ”kurssiltaan” ja yhdellä klikkauksella tuot suunnittelupohjan suoraan omalle Canva-tilillesi. Julkaisupohjat pysyvät Canva-tililläsi ellet erikseen niitä poista. Saat myös tulostettavan tiedoston, jonka voit myös tulostaa ilman että muokkaat suunnitelmia mitenkään.
Mitä kaikkea voin muokata?
Periaatteessa ihan kaikkea voit muokata. Jos idea miellyttää, kirjoita omat tekstit, muokkaa värit ja fontit. Tai monista jokin suunnitelma ja tee sen pohjalta ihan uusi. Kun julkaisupohja on klikkauksen jälkeen omassa Canvassasi, voit käyttää kaikkia Canvan elementtejä, värejä ja fontteja. Jos sinulla on Canva Pro, on valinnanmahdollisuuksia vieläkin enemmän. Älä anna näiden julkaisupohjien  värimaailman hämätä: voit muokata ne juuri sellaisiksi kuin haluat!
Mitä saan tehdä näillä pohjilla?
Nämä Canvassa avautuvat julkaisupohjat sekä tulostettavat listat ovat oston jälkeen  käytössäsi. Voit muokata niitä aivan kuin haluat: vaihda tekstit, kuvat, muokkaa fontit ja värit. Niiden ei tarvitse mitenkään muistuttaa alkuperäisiä eikä kukaan huomaa, ettet ole niitä itse tehnyt. Voit käyttää näitä sekä henkilökohtaiseen käyttöön että yrityskäyttöön. Ainoa, mitä et saa tehdä on näiden julkaisupohjien myyminen. Niitä et saa myydä eteenpäin.
Voiko näitä käyttää muulloinkin kuin jouluna?
Kyllä voit! Voit suunnitella samoilla pohjilla vaikka 50-vuotisjuhlat, ristiäiset tai juhannuskekkerit. (Meillä muuten jaetaan juhannuksenakin lahjoja…)
Onko näillä palautusoikeus?
Nämä julkaisupohjat ovat elektronisia tuotteita ja välittömästi käytössäsi eikä niitä voi palauttaa. Jos tulet katumapäälle ennen kuin olet kirjautunut kurssialustalle, voimme vielä palauttaa maksusi, mutta jos järjestelmämme näyttää, että olet käynyt jo kurssialustalla, on tuotteen käyttö laskettu alkaneeksi eikä peruutusoikeus ole voimassa.
Tätä kaikkea voit suunnitella:

 

Pukki suunnittelee vaivatta

 • Lahjalista 
 • Juhlakalenteri koko kuukaudelle
 • Juhlapäivän kalenteri
 • Juhlabudjetti
 • Vieraslista joulunajan juhliin
 • Inventaariolista ruokakaappien sisällölle
 • Joulukorttilista
 • Tarkistuslista joka viikolle 
 • Juhlamenun suunnittelupohja
 • Muistilista juhlasuunnitteluun

joulusuunnittelupohjat

Lue lisää suunnittelupohjista sisällöstä täältä. 

HUOM! Jos ostat nämä joulusuunnittelupohjat tämän sivun kautta, saat useammankin sähköpostin. Lue ohjeet tarkkaan, sillä sinulle tehdään automaattisesti tili myös Oppilan kurssialustalle. Ostovaiheessa luomasi / käyttämäsi salasana ei sinne toimi, joten ensitöiksesi pääset tekemään sinne uuden salasanan. Voit ostaa kurssin suoraan myös kurssialustalta korttimaksulla, mutta mikäli haluat maksaa ns. kotimaisilla maksutavoilla, tulee tässä harmittavasti tuo toiselle alustalle kirjautuminen. Sen teet kuitenkin vain kerran, joten jatkossa löydät kurssisi sitten suoraan sieltä. Koita jaksaa lukea kaikki sähköpostissa tulevat ohjeet. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.