Ale!

Yrittäjän Instagram vasta-alkajalle PILOTTITUOTE

79,00  49,00 

Kiinnostaako Instagram, mutta et tiedä, miten aloittaisit? Mikä se oikein on ja mihin yrittäjä sitä voi hyödyntää? Tule mukaan opiskelemaan Instagramin perusteita!

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ota Instagram haltuun tehokkaasti ja perinpohjaisesti!

et|social_instagram_square|

Nyt lähdetään tutustumaan Instagramiin!

Ensimmäinen kurssiluento pidetään ke 19.12. klo 13 – saat myös tallenteen käyttöösi!

Yrittäjän Instagram on verkkokurssikokonaisuus, jolla opit alkeista alkaen

 • mikä Instagram on
 • miten sitä käytetään
 • miten tili rekisteröidään ja mitkä ovat yritystilin edut
 • mikä on Instagramin BIO ja miten sellainen laaditaan
 • miten hyödynnät linkkiä Instagramin profiilissa
 • miten kuvia ladataan ja muokataan
 • mikä on hashtag ja mitä niillä tehdään
 • miten tilastoja luetaan
 • minkälaisia kuvia Instagramiin kannattaa laittaa – mikä on oma juttusi?
 • mistä niitä seuraajia saa ja miten heitä kohdellaan
 • mikä on Instagram Story
 • ja monta muuta asiaa

Kurssi on tarkoitettu juuri sinulle, joka vasta pohdit Instagramin käyttöönottoa tai et ole aivan päässyt vielä juonesta kiinni. 

Kurssi käynnistyy 19.12.2018, jolloin pidetään ensimmäinen verkkoluento klo 13.00. Jos ostat kurssin ti 18.12.2018 klo 21 mennessä, ehdit päästä ensimmäiselle verkkoluennolle mukaan livenä eli suoraan lähetykseen. Mikäli et pääse osallistumaan luennolle livenä, saat luonnollisesti tallenteen luennosta. Luennolla voit esittää kysymyksiä chatissa. Joka tapauksessa saat luennosta tallenteen. Oppilan kurssialueelle tulee luennon jälkeen myös kirjallista materiaalia sekä tuon luennon tallenne. Toinen liveluento pidetään tammikuun alussa. 

Yrittäjän Instagram -verkkokurssilla on oma Facebook-ryhmä

Yrittäjän Instagram-verkkokurssilla on oma suljettu Facebook-ryhmänsä, jonka tarkoituksena on tutustuttaa kurssilaiset toisiinsa, vaihtaa kokemuksia ja saada luontevaa pöhinää kurssilaisten Instagram-tileille yhteisen ponnistuksen kautta. Kurssin opettaja vastailee Facebook-ryhmässä kysymyksiin ja antaa uusia haasteita Instagram-julkaisuihin. 

Facebook-ryhmään pääset liittymään ensimmäisen kurssiluennon jälkeen.

Toinen Yrittäjän Instagram -kurssiluento pidetään tammikuun alussa 2019 ja myös sen tallenne siirretään kurssialueelle luennon jälkeen. Mahdollinen kolmas luento pidetään, mikäli asioita halutaan syventää vielä. Tästä asiasta tulee tietoa mm. Facebook-ryhmään ja kurssialueelle. 

HUOMIOITAVAA KURSSIN LUENNOISTA

Saat erillisen sähköpostin viimeistään 2 tuntia ennen kumpaakin kurssiluentoa. Sähköpostissa on linkki, jota klikkaamalla pääset kirjautumaan luennolle aikaisintaan 15 minuuttia ennen luennon alkua. Tarvitset nettiyhteyden ja mielellään kuulokkeet. 

MIKÄ ON PILOTTIKURSSI?

Kurssin vetäjä, Taina Euro, on kouluttanut Instagramin käyttöä monenlaisille käyttäjille – etenkin yrittäjille – jo monen vuoden ajan. Luokkaopetuksessa ja etäopetuksessa hän on käynyt samat asiat läpi monenlaisten käyttäjien kanssa ja tottunut johdattamaan opiskelijat tehokkaasti, iloisesti ja menestyksellisesti Instagramin maailmaan. Verkkokursseja on toivottu jo pitkään ja esteenä on ollut Instagramin jatkuvat päivitykset, jotka muuttavat sekä käyttöliittymää että tuovat koko ajan uusia toiminnallisuuksia. Tällä lyhyemmällä luentokokonaisuudella eli PILOTTIKURSSILLA testataan, miten verkkoluentojen ja verkkokurssimateriaalin yhdistelmä toimii. Tervetuloa mukaan edullisella pilottihinnalla!

Oppilan Instagram-vinkit

Oppilan blogissa on kirjoitettu Instagramista lukuisia juttuja ja ne ovatkin blogin suosituinta antia! Tutustu ihmeessä niihin klikkaamalla tästä! 

Taina Euro

Taina Euro

Oppilan perustaja, KTM, Ammatillinen opettaja

Taina Euro kouluttaa ja konsultoi markkinointiviestintää ja digitaalista markkinointia Oppila Oy:ssä. 

Seuraa Instagramissa @tainaeuro ja @oppila.fiInstagramista löydät myös Tainan ja puolisonsa Kirjallisia-kirjablogin @kirjallisia sekä @melskatti -kissojen tilit. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yrittäjän Instagram vasta-alkajalle PILOTTITUOTE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mailchimp-tehokurssi vasta-alkajille vielä vanhaan hintaan 89 euroa! Kurkkaa kurssikauppaan! Piilota tämä ilmoitus

Pin It on Pinterest