Joulukalenteri avautuu tilattavaksi jälleen marraskuussa 2021!

Uteliaan digimarkkinoijan joulukalenteri

Uteliaan digimarkkinoijan joulukalenteri ilmestyi ensimmäisen kerran joulukuussa 2019 ja saavutti suuren suosion!

Miten Oppilan joulukalenteri toimii

No tietysti sähköisesti. Saat joka aamu jouluaattoon saakka sähköpostin, jossa esittelen linkkien kera jonkin tuotteen tai palvelun, josta et välttämättä ole kuullutkaan. Kerron, mitä mieltä siitä olen itse ja miten sitä olen käyttänyt tai miten aion sitä käyttää, kun tulee “se rauhallisempi hetki”. 

Keskityn joulukalenterissa tuotteisiin ja palveluihin, joista minulla on hyvää sanottavaa ja paljon käyttökokemuksia. Mukaan mahtuu tosin muutama, joista olen tosi innoissani, mutta en ole itse ennättänyt vielä ihan hurjasti saada käyttökokemusta, mutta uskon, että ne kiinnostavat muitakin. 

Osa tuotteista tai palveluista on ollut minulla käytössä jo vuosia, toisiin olen tutustunut vasta hiljattain ja uppoutunut niiden uusiin ominaisuuksiin. Näihin tutustumiseen on tosiaan kulunut muutama hetki, nauti sinä nyt uusista ja jännistä vinkeistä! 

Tilaa joulukalenteri jälleen vuonna 2021 – uutiskirjeessä kerromme, kun joulukausi jälleen käynnistyy!

Osa vinkeistä on ns. suosittelulinkkejä eli viralliselta termiltään kaupallista yhteistyötä. Se tarkoittaa, että linkkien klikkaaminen ei maksa sinulle yhtään mitään, mutta saatat saada jonkin edun Oppilan yhteistyölinkin avulla ja Oppila saattaa saada muutaman roposen, jos satut innostumaan niin, että päädyt tekemään maksullisen sopimuksen. Tällaista kutsutaan myös affiliate- eli kumppanimarkkinoinniksi. Näistä vinkeistä mainitsen totta kai erikseen.