On taas joulukalenterin aika!

Uteliaan digimarkkinoijan joulukalenteri ilmestyi ensimmäisen kerran joulukuussa 2019 ja saavutti suuren suosion!

Tilaa tällä lomakkeella Oppilan Uteliaan digimarkkinoijan joulukalenteri ja saat joka joulukuun aamu jouluaattoon asti sähköpostilla huolella valitun digivinkin postilaatikkoosi.

Miten Oppilan joulukalenteri toimii

 

No tietysti sähköisesti. Saat joka aamu jouluaattoon saakka sähköpostin, jossa esittelen linkkien kera jonkin tuotteen tai palvelun, josta et välttämättä ole kuullutkaan. Kerron, mitä mieltä siitä olen itse ja miten sitä olen käyttänyt tai miten aion sitä käyttää, kun tulee “se rauhallisempi hetki”. 

Keskityn joulukalenterissa tuotteisiin ja palveluihin, joista minulla on hyvää sanottavaa ja paljon käyttökokemuksia. Mukaan mahtuu tosin muutama, joista olen tosi innoissani, mutta en ole itse ennättänyt vielä ihan hurjasti saada käyttökokemusta, mutta uskon, että ne kiinnostavat muitakin. 

Osa tuotteista tai palveluista on ollut minulla käytössä jo vuosia, toisiin olen tutustunut vasta hiljattain ja uppoutunut niiden uusiin ominaisuuksiin. Näihin tutustumiseen on tosiaan kulunut muutama hetki, nauti sinä nyt uusista ja jännistä vinkeistä! 

Tilaa joulukalenteri tältä sivulta tai täältä! Pääset samalla muuten Oppilan uutiskirjeen tilaajaksi, jos et vielä ole sitä tilannut, ja kuulet monenlaisia digimarkkinoinnin pohdintoja pari kertaa kuukaudessa. 

Osa vinkeistä on ns. suosittelulinkkejä eli viralliselta termiltään kaupallista yhteistyötä. Se tarkoittaa, että linkkien klikkaaminen ei maksa sinulle yhtään mitään, mutta saatat saada jonkin edun Oppilan yhteistyölinkin avulla ja Oppila saattaa saada muutaman roposen, jos satut innostumaan niin, että päädyt tekemään maksullisen sopimuksen. Tällaista kutsutaan myös affiliate- eli kumppanimarkkinoinniksi. Näistä vinkeistä mainitsen totta kai erikseen.

Pin It on Pinterest