Uteliaan digimarkkinoijan joulukalenteri on joka joulukuun aamu jouluaattoon asti sähköpostiisi kolahtava kiinnostava kokoelma katsauksia monenlaisiin uusiin ja ehkä tuntemattomiinkin digimarkkinoinnin palveluihin!

Olen vallan mahdottoman utelias kaikenlaisten uusien digimarkkinointia tukevien sovellusten ja palveluiden suhteen. Aivan tavattoman utelias. Uteliaan digimarkkinoijan joulukalenteri jakaa nyt uteliaisuuteni hedelmät sinullekin!

Haluatko vinkit työkaluihin, joilla voit

  • ajastaa Instagramin julkaisuja maksutta?
  • tehdä animoituja selitysvideoita?
  • automatisoida Facebook-julkaisuja blogikirjoituksistasi vuoden ajaksi?
  • ottaa nopeasti kuvakaappauksia ja jakaa ne kädenkäänteessä?
  • tai ottaa ruutukaappausvideoita ja jakaa ne samantien linkin avulla?
  • rakentaa sivuillesi vaikka onnenpyörän arvontoja varten?
  • tai tehdä monenlaista kätevää, luovaa, elämää helpottavaa tai muuten vaan jännää

Näistä ja monesta muusta jännästä saat tietoa joulukalenterista joka joulukuun aamu jouluun asti!

”Olen  vuosien varrella ostellut käyttööni yhtä ja toista mielenkiintoista digitaalista palvelua ja tuotetta. Osa tuotteista on jäänyt testauksen jälkeen odottelemaan aikaa parempaa, mutta osa on päässyt heti käyttöön. Yritän aina löytää uusia, nousevia palveluita, joiden käyttäjäksi saattaa päästä jopa kertamaksulla loppuiäkseen. Tai palvelun loppuiäksi.”

  

Miten Oppilan tarjoama Uteliaan digimarkkinoijan joulukalenteri toimii?

 

No tietysti sähköisesti. Saat joka aamu klo 10 jouluaattoon saakka sähköpostin, jossa esittelen jonkin uudenlaisen digimarkkinoinnin tuotteen tai palvelun, josta et välttämättä ole kuullutkaan. Kerron miten sitä olen käyttänyt tai miten eri tavoin sitä voi käyttää. Joinakin aamuina saat useampia vinkkejä vaihtoehtoisista palveluista.

Keskityn joulukalenterissa tuotteisiin ja palveluihin, joista minulla on hyvää sanottavaa ja ihan kunnollisia käyttökokemuksia. Uteliaan digimarkkinoijan joulukalenterissa on siis käyttövinkkejä ja ideoita moneen uuteen digimarkkinoinnin juttuun.

 

Osa linkeistä on ns. suosittelulinkkejä eli viralliselta termiltään kaupallista yhteistyötä. Se tarkoittaa, että kyseisten linkkien klikkaaminen ei maksa sinulle yhtään mitään, mutta saatat saada jonkin edun Oppilan yhteistyölinkin avulla ja Oppila saattaa saada muutaman roposen, jos satut innostumaan niin, että päädyt tekemään maksullisen sopimuksen. Tällaista kutsutaan myös affiliate- eli kumppanimarkkinoinniksi. 

 

Moni tuotteista tai palveluista on ollut minulla käytössä jo vuosia, toisiin olen tutustunut vasta tänä vuonna ja uppoutunut niiden uusiin ominaisuuksiin. Näihin tutustumiseen on tosiaan kulunut muutama heti, nauti sinä nyt uusista ja jännistä vinkeistä!

 

MUKAAN PÄÄSET JOULUUN SAAKKA – MUTTA OLE NOPEA, NIIN SAAT KAIKKI KALENTERIVIESTIT!

Tilaa maksuton Uteliaan digimarkkinoijan joulukalenteri tämän sivun lomakkeella. Pääset samalla muuten Oppilan uutiskirjeen tilaajaksi, jos et vielä ole sitä tilannut, ja kuulet monenlaisia digimarkkinoinnin pohdintoja pari kertaa kuukaudessa. Oppilan blogista voit lueskella monenlaista digiasiaa.

 

Mainiota joulunalusaikaa!

 

PS: Jos et joulun alla näitä ennätä kahlata, niin säästä sähköpostit ja tutustu vinkkeihini paremmalla ajalla, vaikka yksi kerrallaan. Hätiköityjä ostoksia ei kannata koskaan tehdä!

Tai jos alkaa kyllästyttää, voit perua tilauksesi milloin tahansa jokaisen viestin lopussa olevasta linkistä.

Pin It on Pinterest