Oppilan oppitunnit – järkevän kokoista oppimista

Oppilan oppitunnit ovat etäluentoja, joille voit osallistua missä tahansa.

Oppilan oppitunneilla opit napakasti ja tehokkaasti pätevän kouluttajan ohjauksella jonkin selkeän osa-alueen yhdellä kerralla. Oppitunti kestää n. 1.5-2 tuntia ja se keskittyy yhteen selkeään aiheeseen, joka on mahdollista niin sanotusti ottaa haltuun oppitunnin eli luennon aikana. 

Taloudellista täsmäopiskelua. Opi kerralla!

 

Oppilan oppitunnit

Opi  kerralla ja napakasti

Opi uusi asia yhdeltä istumalta.

Verkkokurssilla opiskelu on helppoa ja opiskella voit missä tahansa. Moni kuitenkin epäröi pidemmälle kurssille osallistumista ajanpuutteen takia. Laajan kurssin aihepiiristä saattaisi olla kiva napsaista pari mielenkiintoista osiota, mutta ei kaikkia. Napakka oppitunti eli 1.5-2 tunnin mittainen luento sen sijaan tarjoaa yhden aihepiirin kerralla. Opit haluamasi asian yhdellä istumalla – ja saat toki luennon tallenteen myös käyttöösi.

Mikro-oppiminen on oppimisen uusi yksikkö.

Asia kerrallaan. Selkeästi. Tehokkaasti.

Oppilan oppitunnilla käsitellään rajallinen aihealue laadukkaasti ja tehokkaasti. Kukin aihealue on valittu kouluttajan osaamisen kärkiaiheista ja siihen on tiivistetty kaikki olennainen, jotta pääset asiassa itse eteenpäin.

Istu alas. Laita kuulokkeet korville. Ota paras kynäsi käteen. Ja se kiva muistivihko. Viritä itsesi oppimistaajuudelle ja nauti laadukkaasta opetuksesta!

Ja jos haluat palata asiaan, tallenne on tietysti käytettävissäsi.

Muistiinpanojen tekeminenkään ei ole välttämätöntä, sillä jokainen Oppilan oppitunti tallennetaan ja saat tallenteen käyttöösi yleensä seuraavana päivänä. Useimpiin oppitunteihin liittyy myös ladattava yhteenvetomateriaali tai linkkilista käsiteltyyn asiaan liittyen. Voit mainiosti vain keskittyä kuuntelemaan ja katsomaan ruutuasi.

Osallistuminen tapahtuu Oppilan helppokäyttöisen etäluento- eli webinaarityökalun avulla. Käytämme siihen Bigmarkerin laadukkaita työkaluja. 

Oppilan oppitunnit ja tallenteet NYT MYYNNISSÄ

Lisää oppia saat valmennuksesta

Jokaisessa aiheessa voit opiskella Oppilan yksilövalmennuksessa tai verkkokurssilla lisääkin. Oppilan oppitunnilla opit kattavasti kaiken olennaisen, jonka avulla pääset asiassa eteenpäin. Voimme jatkaa yhdessä!

Ei hätää! Oppilan oppituntien tallenteet ovat myynnissä hyvän aikaa itse luennon jälkeenkin. Saat lähes saman kokemuksen ja tietysti myös oheismateriaalin. 

Kaipaatko yksilövalmennusta?

Se onnistuu helposti ja joustavasti! 

Oppilan Taina valmentaa joka kuukausi lukuisia yrittäjiä oppimaan digimarkkinoinnin saloja. Voimme tavata (pandemian taas väistyttyä) kasvokkain Turussa vaikka yrityksesi toimitiloissa tai erikseen sovitusti. Tai voimme käyttää Oppilan käytössä olevia Bigmarkerin laadukkaita etävalmennustyökaluja, Zoomia, Teamsiä tai Meetiä ja tavata kasvokkain virtuaalisesti. Oppilan oppitunnit on mainio tapa tutustua mielenkiintoiseen aiheeseen ja jatkaa sen jälkeen täsmäopintoja kokeneen kouluttajan kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

[formidable id=”4″]

”Taina on selkeä ja miellyttävä kouluttaja. Hän käy uuden asian johdonmukaisesti läpi ja ottaa monenlaiset tarpeet huomioon.”

”Tainalla on rauhallinen ote ja hän on puhujana varma. Asiat etenevät selkeästi. Pitkä kokemus näkyy ja kuuluu. Esimerkkejä on paljon.”

Jos opiskelunälkä iskee, löydät Oppilan kurssikaupasta itseopiskeluun verkkokursseja ja sähköistä lukemista ja myös valmennusta.