Tuo osoitteita Mailchimpiin -verkkokurssi

24,90 

Tällä kurssilla opit tuomaan osoitteita muista järjestelmistä Mailchimpiin. Käsittelemme CSV-tiedostot ja taulukkolaskentaohjelmasta kopioimisen. Kurssilla on ohjeet osoitteiden tuomiseen mm. Outlookin ja Gmailin yhteystiedoista.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Jos haluat tuoda osoitteita Mailchimpiin jostakin toisesta järjestelmästä, mutta olet epävarma siitä, miten se onnistuu, tämä minikurssi on sinulle!

Sinulla saattaa olla yrityksesi tai yhdistyksesi asiakas- tai jäsenrekisterissä sähköpostiosoitteita, joihin sinulla on lupa lähettää sähköpostia. Tämän minikurssin käytyäsi

  • tiedät, mikä on CSV-tiedosto ja mihin sitä käytetään
  • osaat luoda CSV-tiedoston Gmailin ja Outlookin yhteystiedoista
  • osaat tuoda CSV-tiedoston Mailchimpiin ja valita haluamasi tiedot
  • osaat myös kopioida yhteystietoja taulukkolaskentaohjelmasta ja tuoda ne Mailchimpiin

Kurssilla on videomateriaalia yhteensä noin puolen tunnin ajan. Voit katsella videoita niin monta kertaa kuin haluat, kelata ja pysäyttää katsomisen.

Kurssi sopii siis sinulle, jolla Mailchimp on jo käytössä ja sinulla on valmiita osoitteita jossakin toisessa järjstelmässä ja haluat tuoda ne käyttöösi.

Kurssin läpikäymisen edellytyksenä on, että sinuilla on jo Mailchimp-tili ja perusasetukset kunnossa. Suosittelemme käymään Mailchimp-peruskurssin  ennen tämän opiskelua. Muista myös, että Oppilasta on mahdollista ostaa myös etäopetusta Mailchimpin käyttöön liittyen. Lue lisää täältä. 

Kaikki Mailchimp-kurssimme ovat täysin suomenkielisiä ja niissä käydään Mailchimpin englanninkieliset termit läpi niin, että ne tulevat tutuiksi. 

HUOM! Muistathan, että lähetät sähköpostia vain sellaisiin sähköpostiosoitteisiin, joiden omistajilta olet saanut nimenomaisen luvan lähettää postia. Osoitteiden ”haaliminen” epämääräisistä lähteistä ja postittaminen ilman vastaanottajan lupaa katsotaan roskapostittamiseksi ja Mailchimp saattaa sulkea tilisi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuo osoitteita Mailchimpiin -verkkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Pin It on Pinterest