Tuo osoitteita Mailchimpiin -verkkokurssi

24,90 

Tällä kurssilla opit tuomaan osoitteita muista järjestelmistä Mailchimpiin. Käsittelemme CSV-tiedostot ja taulukkolaskentaohjelmasta kopioimisen. Kurssilla on ohjeet osoitteiden tuomiseen mm. Outlookin ja Gmailin yhteystiedoista.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Jos haluat tuoda osoitteita Mailchimpiin jostakin toisesta järjestelmästä, mutta olet epävarma siitä, miten se onnistuu, tämä minikurssi on sinulle!

Sinulla saattaa olla yrityksesi tai yhdistyksesi asiakas- tai jäsenrekisterissä sähköpostiosoitteita, joihin sinulla on lupa lähettää sähköpostia. Tämän minikurssin käytyäsi

  • tiedät, mikä on CSV-tiedosto ja mihin sitä käytetään
  • osaat luoda CSV-tiedoston Gmailin ja Outlookin yhteystiedoista
  • osaat tuoda CSV-tiedoston Mailchimpiin ja valita haluamasi tiedot
  • osaat myös kopioida yhteystietoja taulukkolaskentaohjelmasta ja tuoda ne Mailchimpiin

Kurssilla on videomateriaalia yhteensä noin puolen tunnin ajan. Voit katsella videoita niin monta kertaa kuin haluat, kelata ja pysäyttää katsomisen.

Kurssi sopii siis sinulle, jolla on valmiita osoitteita jossakin toisessa järjstelmässä ja haluat tuoda ne käyttöösi.

Jos sen sijaan alat kerätä osoitteita vasta Mailchimpin käyttöönoton jälkeen, tämä kurssi ei välttämättä ole sinulle tarpeen.

Kurssin läpikäymisen edellytyksenä on, että sinuilla on jo Mailchimp-tili ja perusasetukset kunnossa. Suosittelemme käymään Mailchimpin käyttöönottokurssin ennen tämän opiskelua.

Jos haluat perehtyä Mailchimpin osoitteiden käsittelyyn ja listojen logiikkaan eikä Mailchimp ole sinulle entuudestaan tuttu, suosittelemme vasta-alkajille tarkoitettua  Osoitteiden käsittely Mailchimpissä -verkkokurssia, joka etenee hyvin rauhallisesti. Kaikki Mailchimp-kurssimme ovat täysin suomenkielisiä ja niissä käydään Mailchimpin englanninkieliset termit läpi niin, että ne tulevat tutuiksi. 

HUOM! Muistathan, että lähetät sähköpostia vain sellaisiin sähköpostiosoitteisiin, joiden omistajilta olet saanut nimenomaisen luvan lähettää postia. Osoitteiden ”haaliminen” epämääräisistä lähteistä ja postittaminen ilman vastaanottajan lupaa katsotaan roskapostittamiseksi ja Mailchimp saattaa sulkea tilisi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Pin It on Pinterest