Pienyrityksen tietosuojasuunnitelma

61,88 

Tietosuojasuunnitelma on laadittu erityisesti pienyrityksiä varten. Pienyrityksen tietosuojasuunnitelma sisältää työkalut, joiden avulla yritys voi helposti laatia yksityiskohtaiset selosteet käsittelytoimista ja niiden pohjalta rekisteriselosteet kaikista henkilötietoja sisältävistä rekistereistään.

Ohjeistuksen laatimiseen on käytetty runsaasti ”rautalankaa” ja asetuksen kapulakieltä on pyritty muokkaamaan kansantajuisempaan muotoon.

Tietosuojasuunnitelma sisältää pienyrityksiä koskettavat asiat. Tietosuojasuunnitelma ei sisällä koko asetusta, eikä kaikkia sen yksityiskohtia.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

“Organisaatiolla on velvollisuus laatia kirjallinen kuvaus sen toteuttamasta henkilötietojen käsittelystä. Tätä kuvausta kutsutaan selosteeksi käsittelytoimista.” Lähde: Tietosuojavaltuutetun toimisto

Pienyrityksen tietosuojasuunnitelman tilaamalla saat käyttöösi aineiston, jota voit käyttää laatiessasi oman yrityksesi selostetta käsittelytoimista ja  myös rekisteriselosteiden laatimisen apuna. Aineistoa ei saa luovuttaa eteenpäin muiden yritysten käyttöön.

 

Aineisto

PDF-muotoinen tiedosto, koko 89 kt. 4 sivua, sisältäen ohjeistuksen jonka avulla voi laatia selvityksen yrityksessä käytössä olevista rekistereistä ja toimenpiteistä. Lisäksi toinen PDF-muotoinen tiedosto, koko 42 kt, joka sisältää täytettävän lomakkeen. Tallenna ensin tyhjä lomake ja täytä sitten rekisterin tiedot. Täyttämisen jälkeen tallenna ja tulosta lomake. Tee yrityksen jokaisesta henkilörekisteristä oma lomakkeensa.

Tilausvahvistusviestissä saat latauslinkit, joista voi ladata em. PDF-tiedostot yrityksen käyttöön. Latauskertoja on 2 ja tiedostot ovat ladattavissa 10 päivän ajan ostotapahtumasta.

Vastuunrajoitus

Tämä Pienyrityksen tietosuojasuunnitelma sisältää pienyrityksen kannalta tärkeimmät tietosuoja-asetuksen kohdat. Tietosuojasuunnitelma ei ole kattava esitys tietosuoja-asetuksesta. Kirjoittaja ei ole lakiasioiden ammattilainen eikä ota vastuuta sisällön oikeudellisesta tulkinnasta.

 

Oppilan kumppanituote

HUOM! Tämä on Oppilan kumppanin laatima ja tuottama tuote. Mikäli haluat ostaa tuotteen, ole hyvä ja siirry OSTA-painikkeestä suoraan kumppanin omaan verkkokauppaan viimeistelemään ostos. Oppilan yhteistyökumppaneiksi hyväksytään vain Oppila Oy:n toimesta hyväksi havaitut ja yleisesti kehutut tuotteet. Tuotteen myyjä on Argilla Consulting.

 

Saatat myös pitää...

Pin It on Pinterest