Mailchimpin perusasetukset -verkkokurssi

39,00 

Tällä verkkokurssilla opit Mailchimpin peruskäsitteet, rekisteröit maksuttoman tilin ja asetat perusasetukset kuntoon.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Mailchimpin peruasetukset -verkkokurssi on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat tutustua huolella Mailchimpin peruskäsitteisiin ja kaipaat apua ilmaisen tilisi rekisteröintiin ja perusasetusten tekemiseen. 

Mailchimp

Videoluentojen avulla käymme läpi Mailchimpin rakenteen ja tutustumme peruskäsitteisiin. Rekisteröinnin ja perusasetukset laitamme kuntoon videoiden esimerkkien avulla. Videot ovat kukin enintään n. 10 minuutin pituisia, joten voit huoletta aloittaa videon katselun kiireisemmälläkin aikataululla.

Tämä kurssi on yksi moduuli Mailchimp-kurssipaketissa ja voit tämän suoritettuasi käydä läpi muut moduulit. Tätä kurssimoduulia edeltää ”Mikä on uutiskirje?” -moduuli, jossa käydään läpi ylipäätään uutiskirjetyökalun tärkeyttä sekä pohditaan vaihtoehtoja myös Mailchimpille.

Kaikki Mailchimp-kurssimodulimme ovat täysin suomenkielisiä ja niissä käydään Mailchimpin englanninkieliset termit läpi niin, että ne tulevat tutuiksi.

Mailchimpin logo

 

Tutustu myös Mailchimp-etäopetukseen, jossa opettajan johdolla perehdymme videoyhteydellä Mailchimpiin tarkemmin juuri toivomassasi laajuudessa. 

Pin It on Pinterest

Share This