Markkinointivalmennus

109,00 

Markkinointivalmennus on juuri sinulle räätälöity konsultointituokio, jossa keskustelet valmentajan kanssa kuvan ja äänen välityksellä.

Kuvaus

Markkinointivalmennus tapahtuu sinun toivomallasi tavalla! Voit esimerkiksi keskustella Oppilan valmentajan kanssa videoyhteyden kautta (ei vaadi mitään asennuksia omalle koneellesi, tarvitset vain tietokoneen, mikrofonin ja webbikameran). Tai voimme keskustella puhelimessa.

Markkinoinnin etävalmennus suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi. Voit olla täysin vasta-alkaja tai hakea neuvoja tai apua johonkin spesiaalimpaan ongelmaan.

Opetuksen maksettuasi pääset sivulle, jolta löydät kyselyn, jonka palautat hyvissä ajoin ennen koulutusta. Valmentaja tietää sen läpi käytyään juuri sinun tilanteesi ja voitte keskittyä tarkemmin toivomiisi asioihin. Valmentaja perehtyy asiaan ennalta ja valmistelee keskustelun sisällön.

Esimerkkejä markkinointivalmennuksen sisällöistä:

  • miten hinnoittelen tuotteeni ja palveluni
  • mistä löydän uusia ideoita markkinointiin
  • sopiiko some-markkinointi minulle ja mistä aloitan
  • mitä minun tulee ottaa huomioon jos haluan perustaa verkkokaupan
  • mikä uutiskirjetyökalu sopii minulle ja miten aloitan?
  • miten tuon osoitteita uutiskirjetyökaluun?
  • mitä ihmettä tekisin seuraavaksi?

Markkinointivalmennus saattaa nopeasti saada sinut näkemään asiat hiukan eri vinkkelistä! Edullinen ja nopea yhteys kokeneeseen asiantuntijaan säästää rahaa!

Joskus tunnin keskustelu kokeneen asiantuntijan kanssa voi selvittää asioita ja eteenpäin siirtyminen onkin helpompaa. Oppilan kouluttaja KTM (markkinointiekonomi) Taina Norha on kokenut yrittäjä sekä pk-yritysten kouluttaja ja valmentaja ja markkinointivalmennuksen taustalla on laaja näkemys pk-yrittäjien markkinoinnista.

Tarvitset: tietokoneen (tabletti ei välttämättä riitä opiskeluvälineeksi) ja nettiyhteyden sekä mielellään mikrofonilla varustetut kuulokkeet. Mutta jos olet epävarma tietokoneen käyttämisestä, voimme toki jutella puhelimessakin!

Maksettuasi valmennuksen pääset täyttämään esikyselyn, jonka perusteella tuntisi räätälöidään juuri tarpeisiisi ja valmennuksen ajankohta sovitaan sinulle sopivaksi. (päivä- tai ilta-aikaan, myös viikonloppuna). Ellemme ole sopineet ajasta sähköpostilla jo ennen valmennuksen ostamista, voi se pääsääntöisesti sijoittua aikaisintaan 3 arkipäivän päähän. HUOM! Loma- ja kiireaikoina saattaa Oppilan valmennusaikatauluissa olla hiukan viivettä.

 

Koulutuksen tuottaa Oppila Oy

 

Apua saat nopeasti ja minne tahansa!

Tarvitset tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet (ja mikrofonin). Tai voimme jutella vain puhelimessakin.

Saat valmennusta myös lisää, tietysti. Tai jos haluat kirjallisia ohjeita, voit saada niitä johonkin tiettyyn haasteeseesi.

HUOM! Etävalmennusten poikkeavat peruustusehdot:

Huomaathan, että sinulla on oppitunnin/oppitunnit ostettuasi 14 vuorokauden peruutusoikeus, mikäli palvelun toimittaminen ei vielä ole alkanut. Mikäli haluat pitää tuntisi ja palauttaa kyselylomakkeen 14 vuorokauden sisällä, katsotaan palvelun toimittaminen alkaneeksi omasta toiveestasi.  Jos oppitunnin suunnittelu on Oppilassa alkanut (eli olet palauttanut esitietolomakkeen), on palvelun tuottaminen jo alkanut. Tällöin, mikäli vielä haluat peruuttaa ennen yksityistuntiasi, voimme kuitenkin palauttaa sinulle 50% maksamastasi hinnasta, mikäli 14 vuorokautta ei ole vielä täyttynyt. Varattua aikaa on mahdollista siirtää, mikäli ilmoitat asiasta vähintään 24h ennen sovittua aikaa sähköpostitse osoitteeseen kanslia@oppila.fi. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...