Mailchimp-etäopetus 1h

(1 tuotearvio)

109,00 

Mailchimp-etäopetus on juuri sinulle räätälöityä yksityisopetusta, jossa keskustelet opettajan kanssa kuvan ja äänen välityksellä.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Mailchimp-etäopetus tapahtuu oman tietokoneesi avulla! Keskustelet opettajan kanssa, kuulet ja näet hänet videoyhteyden avulla. Näet myös opettajan ruudun, jonka kautta voit seurata opetuksen etenemistä.

Etäopetus suunnitellaan juuri sinulle ja tasollesi. Voit olla täysin ummikko, joka haluaa aloittaa peruskäsitteistä tai saatat haluta apua johonkin tiettyyn asiaan.

Opetuksen maksettuasi pääset sivulle, jolta löydät esitehtävän, jonka palautat hyvissä ajoin ennen koulutusta. Opettaja tietää sen luettuaan juuri sinun Mailchimp-tarpeesi ja voi keskittyä juuri sinulle tärkeisiin asioihin ja hän voi tehdä vielä tarkentavia kysymyksiä.

Mailchimp on englanninkielinen, mutta etäopetuksessa perehdymme rauhallisesti kaikkeen täysin suomen kielellä ja peruskäsitteetkin tulevat sinulle tutuiksi.

Esimerkkejä:

 • Mailchimpiin rekisteröityminen
 • Perusasetukset
 • Oman postituslistan tietojen päivittäminen ja osoitteiden lisääminen käsin
 • Uutis- tai asiakaskirjeen kirjepohjan laatiminen yrityksellesi
 • Vahvistussähköpostien muokkaaminen
 • Lomakkeen sijoittaminen verkkosivuillesi tai Facebookiin (rajoituksin, tunnissa emme ehdi perehtyä juuri sinun julkaisujärjestelmääsi, mutta saat tarkat tiedot siitä, miten tuo tehdään)
 • Kampanjan lähettäminen
 • Raporttien lukeminen
 • Ja muita Mailchimpiin liittyviä aiheita

 

Yllämainituista kohdista voit valita tunnin opetukseen muutaman – täysin toki lähtötasostasi riippuen. Tunnissä ennätämme muutamankin asian käydä läpi, mutta perinpohjaiseen läpikäyntiin suosittelemme toki suomenkielisiä Mailchimp-verkkokurssejamme tai että ostat useammankin etäopetustunnin.

Tarvitset: tietokoneen (tabletti ei välttämättä riitä opiskeluvälineeksi) ja nettiyhteyden sekä mielellään mikrofonilla varustetut kuulokkeet.

Maksettuasi kurssin, pääset täyttämään esikyselyn, jonka perusteella opiskelusi räätälöidään juuri tarpeisiisi ja opetuksen ajankohta sovitaan sinulle sopivaksi. (päivä- tai ilta-aikaan, myös viikonloppuna). Ajankohta voi olla aikaisintaan 3 arkipäivää sen jälkeen, kun olet palauttanut esitehtävän.

Mailchimp

Koulutuksen tuottaa Oppila Oy

 

Mailchimp on maksuton 2000 sähköpostiosoitteeseen saakka.

Tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja mielellään kuulokkeet!

Oppitunteja voit ostaa myös useampia! Pyydä tarjousta tai osta useampi etäopetustunti!

HUOM! Yksityisopetusten poikkeavat peruustusehdot:

Huomaathan, että sinulla on oppitunnin/oppitunnit ostettuasi 14 vuorokauden peruutusoikeus, mikäli palvelun toimittaminen ei vielä ole alkanut. Mikäli haluat pitää tuntisi ja palauttaa kyselylomakkeen 14 vuorokauden sisällä, katsotaan palvelun toimittaminen alkaneeksi omasta toiveestasi.  Jos oppitunnin suunnittelu on Oppilassa alkanut (eli olet palauttanut esitietolomakkeen), on palvelun tuottaminen jo alkanut. Tällöin, mikäli vielä haluat peruuttaa ennen yksityistuntiasi, voimme kuitenkin palauttaa sinulle 50% maksamastasi hinnasta, mikäli 14 vuorokautta ei ole vielä täyttynyt. Varattua aikaa on mahdollista siirtää, mikäli ilmoitat asiasta vähintään 24h ennen sovittua aikaa sähköpostitse osoitteeseen kanslia@oppila.fi. 

1 arvio tuotteelle Mailchimp-etäopetus 1h

 1. Heilli

  Erinomaisen selkeää opetusta!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...