Canva-kurssi: Jouluiset julkaisut näppärästi Canvalla

59,00 

KURSSI ON TÄYNNÄ! Tule mukaan yhden illan Canva-kurssille oppimaan Canvan käyttöä ja tekemään jouluisia somejulkaisuja!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 0522000033 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Haluatko oppia Canvan käyttöä ja saada aikaan ensimmäiset, jouluiset julkaisut? Tällä yhden illan Canva-kurssilla opit aivan perusteet ja tekemään jouluisia julkaisuja.

Tule mukaan tiistaina 30. marraskuuta klo 18 workshopiin, jossa opit

  • Canvan perusteet
  • Somejulkaisujen periaatteet Canvalla
  • Omien kuvien tuomisen
  • Canvan kuva- ja elementtipankkien käyttämisen
  • tekemään jouluisia somejulkaisuja
  • ja paljon muuta

Tämän Canva-kurssin (tai luennon – tai workshopin) kesto on n. 1.5 tuntia ja saat tallenteen siitä käyttöösi puoleksi vuodeksi. 

Luennon aikana voit esittää kysymyksiä chatissä tai avaamalla oman mikrofonisi. Käytämme Oppilan etäkoulutusjärjestelmää, eikä sinun tarvitse asentaa mitään omalle koneellesi. Saat maksun jälkeen sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on linkki testaamaan oman tietokoneen äänet, jotta varmasti kuulet koulutuksen aikana. Kameraa et tarvitse. Osallistu mieluiten tietokoneelta, jonka ruudulta näet vähän pienempääkin tekstiä, sillä työskentelemme Canvan tietokoneversiossa.

Koulutuksessa käytetään Canvan Pro -versiota ja saat  Canva Pron maksutta 30 päiväksi kokeilukäyttöön, jos sinulla ei ole sitä aiemmin ollut. (Lue lisää Oppilan vinkkisivulta.) Voit myös käyttää maksutonta Canva-tiliä ja koulutuksen aikana kerron, mitkä ominaisuudet ovat vain Pro-versiossa.

Oppila on Canva Champion ja saamme uusimman tietouden Canvan ominaisuuksista ja niiden muutoksista. Canva ei ole osallisena tällä kurssilla. 

Canva-kurssi: Jouluiset julkaisut näppärästi Canvalla 2