ChatGPT: Alkeista eteenpäin ti 28.11. klo 18-20 (iltaluento)

89,00 

ChatGPT: Alkeista eteenpäin 28.11. klo 18-20.  – Ota askel tekoälyn aikaan ja opi hyödyntämään ChatGPT:tä.

Tuotetunnus (SKU): 2277000047 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tekoäly ja ChatGPT kiinnostavat, mutta et tiedä, mistä aloittaisit? ChatGPT: Alkeista eteenpäin on juuri sinulle sopiva koulutus!

Varmista paikkasi tehokkaalle, oppia täynnä olevalle ja KÄYTÄNNÖNLÄHEISELLE etäluennolle, jolla opit ohjatusti ja tehokkaasti.
Opit samalla kertaa perusteet ja oikean tavan käyttää ChatGPT:tä omiin tarpeisiisi.

ÄLÄ JÄÄ PAITSI! Varmista paikkasi luennolle HETI TÄNÄÄN ja ota askel kohti tekoälyn helpottamaa arkea.

Ota siis ripeä askel tekoälyn maailmaan ja ota ChatGPT:n hyödyt heti käyttöön. Tule mukaan ChatGPT: Alkeista eteenpäin -etäluennolle tiistaina 28. marraskuuta klo 18-20.

KÄYTÄNNÖNLÄHEINEN JA TEHOKAS

Varaa 2 tuntia aikaa ja avoin mieli. Opit peruskäsitteet ja ChatGPT:n oikean käytön. Tutustumme ChatGPT:n käyttöön monesta näkökulmasta ja painopisteenä ovat käytännön esimerkit ja harjoitukset. Koulutus pidetään Zoomin välityksellä ja voit kysyä milloin tahansa luennon aikana, jos sinulla herää kysymyksiä.

ChatGPT ja yrittäjät
Perusteet heti haltuun

Mikä on kielimalli? Mikä on ChatGPT? Miten sitä käytetään tietokoneella ja kännykällä? Ota käsitteet ja termit heti haltuun niin, että voit mainiosti keskustella niistä vaikka kahvipöydässä.

Näin ChatGPT:tä käytetään oikein saman tien

Missä ChatGPT on loistava ja missä se ei vielä ole parhaimmillaan? Miten ChatGPT:n prompteja luodaan tehokkaasti? Miten saat ChatGPT:n työskentelemään avuksesi? Opit oikeat työskentelytavat ja saat vinkit, miten vältät aloittelijan ongelmat. Opit ChatGPT:n alkeista eteenpäin ihan saman tien.

Tekoäly käytännön elämäsi avuksi HETI

Pääset itse kokeilemaan heti, miten ChatGPT taipuu sinun avuksesi ihan saman tien. Säästät aikaasi ja hermojasi arjessasi niin paljon, että huokaat helpotuksesta jo koulutuksen aikana. Lupaan! Saat vinkit viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen, nopeisiin käännöksiin ja yhteenvetojen tekemiseen. Suunnittelet ruokalistat hankalillekin kokoonpanoille ja sen päälle saat myös kauppalistan. Yhtäkkiä somesuunnitelman tai uutiskirjeen laatiminen ei enää olekaan ongelma!

Vain 89 euroa ja saat kaiken tämän:

  • 2 tunnin luento ja workshop (Zoomissa)
  • Oheismateriaalit ja linkkilistan
  • Tallenteen katsottavaksesi
  • Käytännönläheisen koulutuksen ja ohjatut harjoitukset!
  • ChatGPT: Alkeista eteenpäin yhdellä istumalla!

Tämä luento voi olla ratkaiseva hetki tulevaisuudellesi! Pääset nopeasti kärryille tekoälyn maailmassa! Varmista, että olet mukana! Älä jää paitsi ainutlaatuisesta tilaisuudesta oppia tekoälyn salaisuudet suoraan asiantuntijalta.

 

ChatGPT-kouluttajasi Taina Norha

Kouluttajasi Taina Norha

KTM, Perustaja, Kouluttaja

Tämän luennon kouluttajana toimii kokenut ja kehuttu Oppila Oy:n Taina Norha, jonka ChatGPT-oppeja ovat jo sadat opiskelijat saaneet nauttia. Tainalla on pitkä kokemus digimarkkinoinnista ja sen kouluttamisesta. Ekonomitutkinnon lisäksi Tainalla on ammatillisen opettajan pätevyys.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

ChatGPT-luento on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää ja hyödyntää tekoälyn mahdollisuuksia arjessaan, töissä ja vapaalla. Olitpa yksinyrittäjä, pienessä tiimissä, järjestötyössä, isommassa yrityksessä tai vain kiinnostunut tekoälyn potentiaalista, tämä yhdistetty luento ja workshop tarjoaa arvokkaita oivalluksia. Voit osallistua mistä tahansa – tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet (tai kaiuttimen). Sen verran paljon käymme asiaa läpi ruudulla, että kännykän kautta saattaa osa sisällöstä jäädä näkymättä.

Et lainkaan! Webinaari on suunniteltu niin, että se sopii sekä aloittelijoille että niille, joilla on jo jonkin verran kokemusta aiheesta. Tavoitteemme on tehdä tekoälyn maailma ymmärrettäväksi ja saavutettavaksi kaikille. Pääset luennon aikana heti kiinni tekoälyyn ja teet ensimmäiset omat promptisi – siis tekoälyn kanssa keskustelusi – luennon aikana.

Ei huolta! Kaikki paikan luennolle ostaneet saavat pääsyn luentotallenteeseen, joten voit katsoa sen omalla ajallasi, jos et pääse osallistumaan reaaliajassa Zoom-luennolle.

Yhdistetty etäluento ja workshop kestää 2 tuntia, jonka aikana käsitellään tekoälyn perusteita, ChatGPT:n käyttöä sekä vastataan osallistujien kysymyksiin. Luento on juuri sopivan pituinen siihen, että opit perusteet ja pääset hyödyntämään tekoälyä ihan itse jo luennon aikana.

Kyllä! Luennolla on varattu aikaa kysymyksille ja vastauksille, ja pyrimme vastaamaan mahdollisimman moneen kysymykseen live-lähetyksen aikana. Voit kysyä chatissä tai avaamalla mikrofonisi. Jos luennon aikana ei kaikkiin kysymyksiin ehditä vastata, saat vastaukset tallenteen yhteydessä.

Tältä sivulta pääset eteenpäin maksamaan valitsemallasi maksutavalla. Mikäli haluat maksaa laskulla, sekin onnistuu. Lähetä siinä tapauksessa laskutustietosi (verkkolaskuosoite tai sähköpostiosoite sekä laskun saajan tiedot) Oppilan yhteydenottolomakkeella. Lisäämme laskulle 5 euron laskutuslisän. Huomaa, että sinut lisätään luennolle vasta kun maksu on kirjautunut Oppila Oy:n tilille, joten älä jätä laskun maksua viimeisille päiville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.