Kaipaako yrityksesi silloin tällöin sanavalmiin ja kielitaitoisen markkinointipäällikön apua?

Vuokramarkkinointipäällikkö auttaa pieniä ja isompiakin yrityksiä.

 

Pk-yritysten markkinoinnin tarve kasvaa jatkuvasti. Asiakkaiden tavoittaminen monin eri tavoin on elinehto yrityksille ja asiakkaat tulee kohdata siellä missä he ovat. Yrityksessäsi saattaa olla kiireitä tai puutetta markkinointipäällikön osaamisesta. 

Jos yrityksesi on tunnistanut tämän tarpeen, mutta täysipäiväisen tai -viikkoisen vakituisen markkinointipäällikön palkkaamiselle ei nyt ole mahdollisuutta, voi ratkaisu olla kokenut, täsmällinen, tehokas ja akateemisesti koulutettu vuokramarkkinointipäällikkö!

k

Ammattilainen apuun

Oppilan vuokramarkkinointipäällikkö on alan rautainen ammattilainen, jonka taidot, kokemuksen, näkemyksen ja asiantuntemuksen saat yrityksesi käyttöön.

Turun alueella

Toistaiseksi vuokramarkkinointipäällikön saat työskentelemään yritykseesi Turun alueella. Virtuaalisesti tarjoamme toki palvelua etäyhteyksin minne tahansa!

g

Kumppaniverkosto täydentää

Kauttamme saat ammattilaiset myös toteuttamaan kampanjoita ja graafista suunnittelua – kysy lisää! Kumppaniverkostossamme on monenlaisia yrityksiä, joilta varmasti löytyy apua.

Silloin tällöin tai hetkeksi

Markkinointipäällikköä saatat tarvita vain silloin tällöin tai vaikka säännöllisesti kerran tai kaksi viikossa. Se sopii!

Ei pitkiä sitoumuksia

Saat vuokramarkkinointipäällikön yritykseesi juuri sopivaksi ajaksi – vaikka pitkäänkin. Riskittömästi! Vältä kallis rekrytointi ja hyödynnä apua vain kun sitä tarvitset.

Laskutuksella

Laskutus sovitaan tarpeesi mukaan. Päiväksi saat  markkinointipäällikön työpanoksen alkaen alle 500 eurolla  (+alv, pidemmällä sopimuksella). Kysy ihmeessä lisää!

Nyt myös sinun yritykselläsi voi olla oma markkinointipäällikkö.

Markkinointisuunnitelmat

Markkinointipäällikkö suunnittelee ja toteuttaa markkinointikampanjat, tekee vuosisuunnitelmat ja seuraa niiden toteutumista. Vuosikello suunnitellaan toiveittesi mukaan ja se pidetään ajan tasalla.

Uutiskirje ja asiakaskirjeet

Kenties olet todennut, että asiakkaisiin olisi syytä pitää yhteyttä säännöllisesti sähköisesti. Tietosuoja-asetus tuo mukanaan omat vaatimuksensa ja on tärkeää, että sähköinen viestintä asiakkaisiin päin on tehokasta, laadukasta ja laillista.

Markkinointipäällikkö suunnittelee sähköisen uutis- tai asiakaskirjeen, varmistaa, että listalle on helppo liittyä ja huolehtii säännöllisesti laadukkaasta viestinnästä.

Verkkosivut ja verkkokauppa

Kaipaavatko verkkosivusi päivittämistä? Tai kenties olisi syytä perustaa verkkokauppa? Markkinointipäällikkö vetää tehokkaasti laadukkaiden verkkosivujen uusimisprojektin.

Tai kenties haluat yrityksesi kirjoittavan säännöllisesti blogia? Markkinointipäällikkö perustaa yrityksellesi blogin, tekee sille julkaisusuunnitelman ja auttaa tarvittaessa artikkelien kirjoittamisessa.

Sosiaalinen media

Jos some tuntuu vieraalta tai sille ei löydy yrityksessäsi aikaa, pyydä vuokramarkkinointipäällikkö apuun. Tehdään yrityksesi näköinen some-suunnitelma, valitaan juuri oikeat kanavat ja sovitaan niiden päivitysprosessit.

Tarvittaessa saat Oppilan kautta päivitysapua ja ammattitaitoiset markkinointikampanjat ja mainokset eri some-kanavissa.

Varmista, että yrityksesi tavoittaa juuri oikeat asiakkaat oikeissa kanavissa. Käytä apunasi ammattilaista!

Esimerkkiprojekteja

-Asiakkaan verkkosivut eivät tavoittaneet kohdeyleisöä hakukoneissa. Ne olivat jääneet kehityksen jalkoihin eikä kukaan ollut ennättänyt nitä päivittää. Verkkosivujen uusiminen aloitettiin asiakkuuksien analysoinnilla ja siitä oli helpompi jatkaa projektia. Nyt uudet sivut puhuttelevat asiakkaita tehokkaasti ja asiakkaat ottavat vaivatta yhteyttä.

Verkkosivujen uusiminen kannattaa suunnitella huolella ja asiakaslähtöisesti.

Yhdistystoimijat tekevät vapaaehtoistyötä pienillä resursseilla. Heidän kouluttamisensa käyttämään nykyaikaisia ja edullisia viestinnän työkaluja tehosti yhdistysten jäsenhankintaa ja tilaisuuksien markkinointia huomattavasti.

Yhdistysten ja pk-yritysten on mahdollista hyödyntää edullisia ja maksuttomia viestinnän ja markkinoinnin työkaluja. Pieni koulutus niiden käyttöön antaa valtavasti potkua käytännön työhön,

- Yrityksestä ei löytynyt ketään, jolla olisi ollut aikaa kirjoittaa esite- ja markkinointitekstejä tai somepäivityksiä. Lyhyellä briiffauksella yritys sai tehokkaat, vaikuttavat ja sujuvat tekstit kaikkiin tarpeiisin eikä ketään enää tarvinnut pakottaa kirjoitustöihin.

Ammattilainen kirjoittaa usein nopeammin, tehokkaammin ja sujuvammin kuin yrityksen vastahakoinen työntekijä, joka ei kirjoittamisesta pidä. Kielioppitakuulla laaditut tekstit löytyvät hyvin myös hakukoneista.

Blogissamme vinkkejä ja ideoita etenkin pk-yrityksille

Instagramin käyttäjänimen muuttaminen: nimeni vaihtui, apua!

Instagramin käyttäjänimen muuttaminen: nimeni vaihtui, apua!

 Instagramin käyttäjänimen muuttaminen  on tällä hetkellä elämässäni vain pikkuinen haaste. OIkein onnellinen haaste, jos näin voisin sanoa. Menin nimittäin viikko sitten naimisiin. <3 <3 Kiitos, kiitos! Kyllä, mukavalta tuntuu. :)Se oli ihana tapahtuma, täysin...

Jutellaan lisää! Kysy rohkeasti!

Tällä hetkellä vapaana on n. 1-2 työpäivää viikossa.

Ota yhteyttä!
Syötä tähän www-osoitteesi
Oppilan tietosuojaselosteen löydät täältä https://www.oppila.fi/ota-yhteytta/rekisteriseloste/ ja linkki löytyy myös alempana tällä sivulla.

Pin It on Pinterest